Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παρουσίασαν τον Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης σε εκπομπή ως δολοφονημένο από ερωμένη!

Κοινοποίηση

Γκάφα όλκης από την εκπομπή «Όλα καλά» του Μακεδονία Tv αναστάτωσε την Τρίτη βράδυ την Αλεξανδρούπολη. Το πάνελ της εκπομπής, με παρουσιάστρια την Ιωάννα Λίλη, σχολίαζε την γνωστή υπόθεση της δολοφονίας αρχιμανδρίτη από την ερωμένη του, που πριν χρόνια συντάραξε το πανελλήνιο.
Ήταν 22 Ιουλίου του 1997, όταν ο αρχιμανδρίτης Άνθιμος Ελευθεριάδης έπεσε νεκρός έξω από το σπίτι του στην Αθήνα. Τον είχε πυροβολήσει η πρώην ερωμένη του, Κάτια Γιαννακοπούλου. Το έγκλημα πάθους είχε μάλιστα αποτελέσει πηγή έμπνευσης, λίγα χρόνια μετά, για ένα επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς «Κόκκινος Κύκλος» του Πάνου Κοκκινόπουλου.
Στην εκπομπή του Μακεδονία Tv συζητήθηκε η μοιραία αυτή σχέση του Αρχιμανδρίτη Άνθιμου, έκπληκτοι όμως οι τηλεθεατές είδαν στην οθόνη τους τη φωτογραφία του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμου να παρουσιάζεται ως το θύμα της δολοφονίας! Στο τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού μαθαίνουμε ότι έσπασαν τα τηλέφωνα από τηλεθεατές που ζητούσαν να γίνει άμεσα η διόρθωση, ωστόσο η εκπομπή ήταν μαγνητοσκοπημένη κι αυτό δεν ήταν εφικτό, με αποτέλεσμα, το λάθος να συνεχίζεται για αρκετά λεπτά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του alexpoli.gr, οι υπεύθυνοι της εκπομπής προτίθενται να ζητήσουν συγνώμη, τόσο δημόσια, όσο και από τον ίδιο τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως που ξαφνικά έγινε ‘πρωταγωνιστής’ σε μία τραγική ιστορία.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα