Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Στην Κομοτηνή ο Υφυπουργός Εσωτερικών – Σύσκεψη για τα προβλήματα στις Υπηρεσίες του Νομού 

Κοινοποίηση

Ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των σωματείων της Ροδόπης πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή υπό την προεδρεία του Υφυπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μπαλάφα που επισκέφθηκε την Παρασκευή την περιοχή. 
Στην σύσκεψη, η οποία πραγματοποιείται παρουσία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης των κ.κ.: Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καραγιουσούφ, συμμετέχουν εκπρόσωποι των Συλλόγων Εργαζομένων σε : ΙΚΑ, Νοσοκομείο, ΔΠΘ, Εργατικό Κέντρο και ΑΔΕΔΥ, αλλά και στελέχη της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης οι κ.κ.: Δημήτρης Χαρίτου και Σταμάτης Σακελίων. Μέχρι τώρα έχουν τεθεί όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους φορείς, θέματα, όπως ελλείψεις προσωπικού, καλύτερης στελέχωσης και τεχνολογικής οργάνωσης.
Νωρίτερα ο κος Μπαλάφας επισκέφτηκε τους δήμους Σαπών και Ιάσμου παίρνοντας ενημέρωση από τους δημάρχους:Γιάννη Σταυρίδη και Καδή Ισμέτ αντιστοίχως και είχε συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης κ. Γιώργο Παυλίδη. Αργά το απόγευμα ο κος Μπαλάφας θα πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης.
ΠΗΓΗ: ΕΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα