Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Στην Ξάνθη η Γεννηματά – Συναντήθηκε με φορείς και υποσχέθηκε αναπτυξιακά κίνητρα

Κοινοποίηση

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο περιοδείας της στην Ξάνθη την Τετάρτη, μετά τη συνάντησή της με παραγωγικούς φορείς, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
“To ΠΑΣΟΚ ξεκινά το οδοιπορικό του σε όλη την Ελλάδα και τις συναντήσεις του με τους παραγωγικούς φορείς από εδώ, από τη Ξάνθη, με την οποία έχουμε στενούς, ιστορικούς δεσμούς. Τα πρώτα αναπτυξιακά κίνητρα δόθηκαν στην περιοχή, από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα ήταν προσωπικό μέλημα του πατέρα μου, του Γιώργου Γεννηματά. Είναι λοιπόν και συμβολικός ο χαρακτήρας αυτής της επίσκεψης. 
Συναντιόμαστε με τους παραγωγικούς φορείς, γιατί θεωρούμε αυτή τη στιγμή,  ότι το κλειδί για να ξεπεράσουμε την κρίση και τα αδιέξοδα είναι να πάρει μπροστά η ανάπτυξη. Έχουμε παρουσιάσει συγκεκριμένες προτάσεις, 50 βήματα για το σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση και ξεκινάμε σήμερα τον διάλογο από εδώ με όλους τους παραγωγικούς φορείς. 
Λυπάμαι, που η επίσκεψή μου συνέπεσε με μια  μεγάλη καταστροφή στην περιοχή. Θα ήθελα να ευχηθώ, το συντομότερο δυνατό, να ανταποκριθεί η κρατική μηχανή έτσι ώστε να μπορέσουν να αποζημιωθούν όσοι έχουν υποστεί καταστροφές. Να υπενθυμίσω, ότι για τρίτη φορά, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατέθεσε τροπολογία να αυξηθούν τα κονδύλια του ΕΛΓΑ, ώστε να μπορέσουν να αποζημιωθούν οι άνθρωποι εγκαίρως”.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα