Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στην Ξάνθη ο Λευτέρης Αυγενάκης για τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΝΟΔΕ (+ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση


Τα εγκαίνια τον γραφείων ΝΟΔΕ ΝΔ στην Ξάνθη πραγματοποιήθηκαν από τον Γραμματέα του κόμματος Λ. Αυγενάκη.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Γ.Παυλίδης οι δήμαρχοι Αβδήρων ,Ξάνθης ,Τοπείρου και πολλά τοπικά στελέχη της ΝΔ από όλη την περιφέρεια ΑΜ-Θ.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο πρώην Υπουργός Δ.Σταμάτης που πλέον αναλαμβάνει την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση Νομών Ξάνθης και Ροδόπης που δεν κατάφεραν να εκλέξουν βουλευτή και ο υπεύθυνος γραμματέας οργανωτικού της ΝΔ ο κ. Σπανάκης Βασίλης.

Ο Γραμματέας της ΝΔ Λ.Αυγενάκης στην ομιλία του εξέφρασε την μεγάλη ικανοποίηση του για την οργανωτική ετοιμότητα της ΝΔ Ξάνθης , τόνισε ότι η ΝΔ είναι έτοιμοι για της εκλογές ,άσκησε κρητική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ και για το πρόγραμμα της ΝΔ που παρουσιαστικό επισήμανε, ότι ετοιμάζεται με μεθοδικότητα από την ήμερα που έχει εκλέγει ο κ. Μητσοτάκης είναι ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα διακυβέρνησης που όμως δεν χαϊδεύει τα αυτιά τον πολιτών και κλείνοντας είπε θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι για τον τόπο και όχι ευχάριστη στης εξαγγελίες .
Από την πλευρά του ο πρώην Υπουργός αλλά και γραμματέας ΑΜ-Θ Δ.Σταμάτης επισήμανε ότι η περιοχή της ΑΜ-Θ είναι μια περιοχή με πολλές προοπτικές ανάπτυξης που δεν έχει δουλευτεί πολύ ,τα τελευταία χρόνια υπάρχουν προσπάθειες να δοθεί έμφαση στον τουρισμό που διαρκεί όλη την χρόνια .Τόνισε επίσης η πολυπολιτισμική αρμονική συμβίωση είναι ένα μοντέλο για την Ευρώπη και πρέπει να διαφυλαχτεί ως ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα ομαλής συνύπαρξης στον δρόμο της ανάπτυξης.

ΕΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα