Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ευχές για το Σεκέρ Μπαϊράμ των μουσουλμάνων

Κοινοποίηση

Στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του XanthiNea.gr κατέφτασαν οι παρακάτω ευχές από φορείς για το Σεκέρ  Μπαϊράμ που γιορτάζουν οι μουσουλμάνοι κάτοικοι της περιοχής. 
ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης
“Ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με αφορμή τη γιορτή του Σεκέρ Μπαϊράμ, εύχεται σε όλους τους Μουσουλμάνους συμπολίτες μας και τις οικογένειές τους Χρόνια Πολλά, με χαρά, υγεία και ευτυχία”

ΠΑΣΟΚ Ξάνθης
“Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, με αφορμή τη γιορτή του Σεκέρ Μπαϊράμ, εύχεται σε όλους τους Μουσουλμάνους συμπολίτες μας και τις οικογένειές τους Χρόνια Πολλά, γεμάτα πνευματική φώτιση, χαρά, υγεία και ευτυχία.

Το φετινό Σεκέρ Μπαιράμ, ως γιορτή των γλυκισμάτων, ας είναι η απαρχή να γλυκάνουν τις ζωές τους οι συμπολίτες μας μουσουλμάνοι. Ας βάλει τις βάσεις να φέρει πίσω όλους του οικονομικούς μετανάστες που είναι στα ναυπηγεία σε Ολλανδία, Γερμάνια και σε κατασκευαστικές στο Κατάρ και δεν μπορούν να είναι μαζί μας. Ευχόμαστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες για την επιστροφή των αγαπημένων σας προσώπων. Εμείς ως ΠΑΣΟΚ, να είστε σίγουροι θα συμβάλουμε σε αυτό με κάθε τρόπο και μέσο.
Χρόνια Πολλά
Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΘΗΣ
Γ. Γραμματέας
Ανέστης Αντωνιάδης”

ΟΕΒΕ Ξάνθης
“Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΕΚΕΡ Μπαϊράμ, ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ!!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Φ. ΜΠΑΤΖΑΚΙΔΗΣ                                 ΜΑΡΙΑ Σ. ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ”

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ  ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ               
“ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΕΚΕΡ Μπαϊράμ, ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗ!!
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΡΙΑ Σ.ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ                            ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ”. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα