Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ημερήσια εκδρομή στην Θάσο την Κυριακή (24/07/2016)

Κοινοποίηση

Η Θάσος είναι ένα από τα μεγαλύτερα νησιά της Ελλάδας και σίγουρα το βορειότερο νησί της χώρας. Βρίσκεται απέναντι από την Καβάλα και η αρχαιολογική έρευνα έχει δείξει ότι το νησί κατοικείται από την παλαιολιθική εποχή, ενώ τα ευρήματα της μέσης και νεολιθικής εποχής συνδέουν άμεσα τους κατοίκους της Θάσου με τους κατοίκους της κοιλάδας της Δράμας. Στα κλασσικά χρόνια στην εξουσία του νησιού εναλλάσσονταν οι Αθηναίοι και οι Λακεδαιμόνιοι, καθώς και οι δύο λαοί ήθελαν να εκμεταλλεύονται τα ορυχεία χρυσού και τα λατομεία μαρμάρου. 
Σήμερα η Θάσος είναι γνωστή για τις αμμώδεις, καταγάλανες παραλίες της, τα δάση της και το πολύ καλό φαγητό, που εγγυώνται πολύ ωραίες και ξεκούραστες διακοπές!
1. Στάση για καφέ, φαγητό, ότι θέλει ο καθένας για μία ώρα
2. Αναχώρηση για Λιμενάρια για μπάνιο. Ελεύθερος χρόνος 3 ώρες. Εκτός από το μπάνιο μπορείτε να κάνετε την βόλτα ας για αγορές, καφέ, φαγητό, καθώς τα Λιμενάρια ειναι ένα φανταστικό μέρος που παρέχει τα πάντα. 
3. Αναχώρηση για Ποτό περίπου 30 λεπτά από τα Λιμενάρια. Μπορεί να προμηθευτείτε τα καλύτερα προϊόντα της Θάσου, όπως ελίες, μέλι και άλλα πολλά παραδοσιακά προϊόντα. 
4. Αναχώρηση γεια Λιμένα με διάφορες στάσεις για αξιοθέατα και ωραίες παραλίες. 
Ετοιμαστείτε για μια ξεχωριστή Κυριακή με καλή παρέα και καλή διάθεη. 
Υπεύθυνοι: 
Sevgi Selim 6983367291-6945883211 
Γιαννης Γαβριηλιδης 6993894535
Τιμή εισιτηρίου 20ευρω!
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα