Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Καταπέλτης ο πατέρας της Κορακάκη – Γκρέμισαν το σκοπευτήριο για να μην δουν πού προπονούμασταν!

Κοινοποίηση


– Σε 15 ημέρες αρχίζουν οι προπονήσεις και δεν υπάρχει σκοπευτήριο!
– Δεν ήξερα τίποτα για το γκρέμισμα του σκοπευτηρίου – Δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μου
– Ο δήμος Δράμας δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για τα παιδιά του που αγωνίζονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Δεν μάσησε τα λόγια του ο πατέρας της Άννας Κορακάκη και προπονητής της, Τάσος. Λίγο μετά τους πρώτους πανηγυρισμούς και την απίστευτη υποδοχή που τους επιφύλαξαν στην πόλη τους, μίλησε για όλα και ξεκαθάρισε τι έχει γίνει με το σκοπευτήριο αχούρι.
Ο Τάσος Κορακάκης είπε ότι σε 15 ημέρες πρέπει να ξεκινήσουν προπονήσεις για το Παγκόσμιο κύπελο στην Ιταλία και δεν υπάρχει σκοπευτήριο!  «Οι επιτυχίες από το χωράφι και το νταμάρι ήρθαν, εκεί θα συνεχίσουμε…», είπε χαρακτηριστικά.


Μιλώντας στην τηλεόραση STAR ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, καταφέρθηκε εναντίον του Δήμου Δράμας για το γκρέμισμα του σκοπευτηρίου και μίλησε και για τις συνθήκες προπόνησης.
Ο κ. Κορακάκης είπε ότι δεν επικοινώνησε κανείς μαζί του και δεν γνώριζε για το γκρέμισμα του σκοπευτηρίου. «Δεν ήρθαμε σε επικοινωνία, ούτε ήμασταν ενημερωμένοι για το γκρέμισμα του σκοπευτηρίου. Σε 15 ημέρες πρέπει να ξεκινήσουν προπονήσεις για τους τελικούς Παγκοσμίου Κυπέλου στην Ιταλία και δεν ξέρουμε εάν θα προλάβει να δοθεί λύση», είπε χαρακτηριστικά.
Ο προπονητής της χρυσής Αννας, είπε επίσης ότι: «Το γκρέμισμα έγινε για να μην πάρουν έκταση οι εικόνες και οι συνθήκες προπόνησης. Οι επιτυχίες από το χωράφι και το νταμάρι ήρθαν, πάλι εκεί θα συνεχίσουμε, εάν δεν υπάρχει βοήθεια». Τέλος, κατηγόρησε ευθέως τους τοποικούς άρχοντες λέγοντας: «Ο Δήμος και ο δήμαρχος Δράμας, δεν έδειξε ποτέ ενδιαφέρον για τα παιδιά της Δράμας που αγωνίζονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες».
Ο Τάσος Κορακάκης θέλησε να επισκεφτεί τον χώρο του υπαίθριου σκοπευτηρίου στον όποιο μαζί με την Άννα και τον γιο του Διονύση έκαναν προπόνηση.



Φοβερά συγκινημένος και γεμάτος συναισθήματα ο Τάσος Κορακάκης μίλησε και στο dramini.gr για τις πρώτες εικόνες που αντίκρισε μετά την επιστροφή του από το Ρίο, αναφέροντας, μεταξύ άλλων:
«Είμαι παρά πολύ λυπημένος, δεν το περίμενα αυτό το πράγμα, είναι μια ενέργεια που με εξέπληξε… Είχαμε συζητήσει κάποια πράγματα με τον Δήμαρχο από πριν, είπαμε να επιστρέψουμε και να δούμε τι θα κάνουμε με τον χώρο εδώ , δεν είχαμε κάνει καμία συμφωνία να κρεμιστεί άμεσα το σκοπευτήριο, γιατί σε ένα μήνα έχουμε αγώνες τελικούς παγκοσμίου κυπέλου και πρέπει να κάνουμε προετοιμασία. Τώρα δεν υπάρχει χώρος , πρέπει να πάμε στο Βόλο ή στην Αθήνα, για μας είναι το χειρότερο, θέλαμε να είμαστε στην Δράμα σε αυτόν το χώρο δουλεύσαμε, καλό θα ήταν να είχαμε, ένα καλό σκοπευτήριο αλλά τι να κάνουμε … τι να πω έχω χάσει τα λόγια μου . Δεν το περίμενα με τίποτα αυτό, είχα πράγματα , που ήθελα να τα κρατήσω από εδώ, σαν ενθύμιο, είχα στόχους… τους έχουν καταστρέψει , δεν βρήκα πράγματα που ήθελα να κρατήσω, από αυτή την παράγκα που είχαμε τόσα χρόνια και βγήκε η Άννα Ολυμπιονίκης….».
newsit.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα