Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εξιχνιάστηκε απάτη μέσω διαδικτύου στην Καβάλα

Κοινοποίηση


-Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονης ημεδαπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, σε βάρος 45χρονου ημεδαπού.
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 40χρονης ημεδαπής, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη, ενώ για το ίδιο αδίκημα κατηγορείται επίσης ένας άγνωστος δράστης, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη.
Αναλυτικότερα, ο 45χρονος εντόπισε αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, την οποία είχε αναρτήσει ο δράστης, σχετικά με πώληση Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του.
Κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία, ο δράστης κατάφερε να εξαπατήσει τον 45χρονο, πείθοντάς τον να καταθέσει, την 27 και 28-8-2016, σε τραπεζικό λογαριασμό της 40χρονης, συνολικά το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ για την αγορά του παραπάνω οχήματος, χωρίς ουδέποτε να πραγματοποιηθεί η συμφωνημένη αγοροπωλησία.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα