Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Χωρίς γκολ το Ξάνθη – Βέροια

Κοινοποίηση


Παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ, της Super League και της Ξάνθης, η ακριτική ομάδα έμεινε ισόπαλη χωρίς τέρματα στο φιλικό με τη Βέροια, στα Πηγάδια. Παρόντες Πανόπουλος, Στράτος, Γκιρζίκης
Φιλικό με τη Βέροια έδωσε στα Πηγάδια η Ξάνθη, αλλά δεν υπήρξε νικητής. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, παιχνίδι το οποίο παρακολούθησε ο ιδιοκτήτης των ακριτών, Χρήστος Πανόπουλος, αλλά και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, με τον πρόεδρο της Super League και αντιπρόεδρο της Ξάνθης, Γιώργο Στράτο.

Στο 21’ στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα, το σουτ του Άρσε λίγο έξω από την περιοχή πέρασε άουτ. Στο 29’ το φάουλ του Λουσέρο πέρασε πάνω από το οριζόντιο του Τζόναθαν. Στο 35’ σε σέντρα του Παπαγεωργίου από δεξιά η κεφαλιά του Λουσέρο από το δεύτερο δοκάρι, δεν βρήκε τον στόχο. Στο 50’ μετά από σέντρα από δεξιά του Τριάδη και η κεφαλιά του Γιουνές πέρασε άουτ.  Στο 51’ η προσπάθεια του Άλβιν και το σουτ του δεν ανησύχησαν τον Ζίβκοβιτς. Στο 55’ η ξανθιώτικη ομάδα είχε δοκάρι με κεφαλιά του Γουάλας μετά από φάουλ του Νιέτο.
Στο 58’ ο Νιέτο από πλάγια νικήθηκε στο πλασέ από τον τερματοφύλακα. Στο 79’ ο Λουσέρο έκανε τη σέντρα και ο Μελισσόπουλος με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι της Βέροιας.  Στο 81’ ο Γιουνές έκανε την σέντρα στο πίσω δοκάρι μέσα από την περιοχή και ο Νιέτο με γυριστό θα μπορούσε να σκοράρει αλλά την πορεία της μπάλας σταμάτησε αμυνόμενος διώχνοντας. Στην συνέχεια της φάσης το σουτ του Μπαξεβανίδη πέρασε άουτ. Στο 88’ μετά από σέντρα του Ναβαλόβσκι, η κεφαλιά του Ξόμπλιου πέρασε άουτ.

* Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Γκράνας (Εμπλιούκ – Χατζημωυσιάδης) και 4ος διαιτητής ο Στέφανος Κουμπαράκης.
* Την αναμέτρηση παρακολούθησαν και 200 φίλοι της Ξάνθης, αν και πραγματοποιήθηκε κάτω από αρκετή ζέστη
* Ντεμπούτο έκανε για τη Βέροια ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

ΞΑΝΘΗ: Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Ορφανίδης Λ., Ντε Λούκας, Βασιλακάκης, Ορφανίδης Π., Λουσέρο, Τριάδης, Ράνος. Στο β’ έπαιξαν οι: Ζίβκοβιτς, Γουάλας, Μπαξεβανίδης, Σβάρνας, Φλίσκας, Καμαρά, Λουσέρο (80’ Κώστας), Λάζιτς, Τριάδης (66’ Μελισσόπουλος), Νιέτο, Γιουνές.

ΒΕΡΟΙΑ: Τζόναθαν Λόπεθ, Μαλόν, Χαροντάκης, Μαραγκός, Μελίσσης, Μπαλάφας, Μίλιεβιτς, Παπαδόπουλος Γιάννης, Μεληκιώτης, Άρσε, Φόρτες. Έπαιξαν και οι: Καντιμοίρης, Τομάς Γκονζάλες , Ναβαλόφσκι, Μαυρίας, Λινάρδος, Ξόμπλιος, Μπρούνο, Σαφέρ , Παπαδόπουλος Θωμάς.
sport24.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα