Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ένταση και… γαλλικά από Λουτσέσκου!

Κοινοποίηση

Μέσα σε φορτισμένο κλίμα και ιδιαίτερη ένταση πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά την ισοπαλία που πήραν οι Ακρίτες στην έδρα του ΠΑΟΚ.
Ο εκνευρισμός που υπήρχε στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη μεταφέρθηκε και στη συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Ο Ρουμάνος τεχνικός -εμφανίστηκε ενοχλημένος από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων- χαρακτήρισε υποκειμενικούς τους ρεπόρτερ του “δικέφαλου του βορρά”, ενώ έριξε και μια ατάκα-φωτιά που αφήνει πολλά ερωτήματα. “Δεν θέλω να αναφέρω μια γ@@@μενη κατάσταση, που συνέβη μετά το περσινό παιχνίδι”, είπε σχετικά και άφησε απορίες για το τι έγινε την περασμένη χρονιά.
«Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ηρθαμε να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ που είναι στα καλύτερά του. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Παίξαμε πολύ έξυπνα, παλέψαμε για κάθε μπάλα, δεν δώσαμε χώρους στον ΠΑΟΚ. 
Ήμασταν και τυχεροί, κάτι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο. Υπήρχε και η ατυχία με την κόκκινη κάρτα την οποία έδωσε ο διαιτητής στον παίκτη μας. Είναι πολύ δύσκολο για εμάς, γιατί παίξαμε με μία ομάδα με τρομερή ποιότητα. Φεύγουμε από την Θεσσαλονίκη με ένα θετικό αποτέλεσμα. Για εμάς ήταν δύσκολη στιγμή, γιατί δεν είχαμε σημαντικούς παίκτες για εμάς, όπως ο Λουσέρο και ο Μπαξενίδης. Προσπεράσαμε όμως οποιαδήποτε κατάσταση με φανταστικό πνεύμα», είπε αρχικά. 
Για το τι εννοεί όταν λέει ατυχία για την αποβολή: «Αυτές είναι η δικές σας απόψεις και δεν συζητάμε υποκειμενικές απόψεις». 
Για το λόγο του εκνευρισμού του: «Απλά συμμετέχω στο παιχνίδι, προσπαθώ να δείξω στους παίκτες μου ότι είμαι εκεί. Δεν νομίζω ότι ήμουν εκνευρισμένος. Απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ένα ξεκάθαρο φάουλ υπέρ μας για μια αγκωνιά. Μάλλον ο διαιτητής είδε κάτι λάθος. Αργότερα για την ίδια φάση έδειξε κόκκινη στον δικό μας παίκτη. Δεν πρέπει να είναι κανείς δυσαρεστημένος με το ότι ήρθαμε να κάνουμε το καλύτερο». 

Για το αν θεωρεί την Ξάνθη μικρή ομάδα: «Μεγάλες ομάδες είναι ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός. Εμείς δεν είμαστε μεγάλη ομάδα. Αν συγκριθούμε μ΄ αυτές τις ομάδες, είμαστε στο δεύτερο γκρουπ. Ο ΠΑΟΚ δεν πάλεψε για την παραμονή του τρεις φορές σε έξι χρόνια. Δεν είμαστε εδώ να κάνουμε πόλεμο». 

Για τις καθυστερήσεις της ομάδας του: «Πιστεύω ότι όλοι σας θέλατε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Προσπαθήσαμε. Δεν ήρθαμε εδώ για να πέφτουμε κάτω. Ήρθαμε για να παλέψουμε, για να παίξουμε. Κι εμείς κάναμε ευκαιρίες, μεγάλες. Αν δείτε το πρόσωπο του Νιέτο έχει αίμα από αγκωνιές. Εύχομαι το καλύτερο στον ΠΑΟΚ, αλλά εμείς ήρθαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Εδώ δεν θέλω να αναφέρω μια γ@@@μενη κατάσταση, που συνέβη μετά το περσινό παιχνίδι».
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα