Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σε Ζηλωτή και Π. Εράσμιο ο Δήμαρχος Τοπείρου – Επισκέφθηκε τα σχολεία της περιοχής

Κοινοποίηση

Τις Σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στον οικισμό Ζηλωτή και Π. Εράσμιο επισκέφθηκε, μετά τα προβλήματα λειτουργίας που είχαν προκύψει και ξεπεράστηκαν, σήμερα Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016 ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θωμάς Μίχογλου, δίνοντας τις ευχές του στους εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας, στους μαθητές καθώς, και στους γονείς τους, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίηση του για τη λειτουργία και των δυο σχολείων.
Στην επίσκεψη παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τοπείρου κ. Ν. Κιατίπης, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Eκπαίδευσης Δήμου Τοπείρου κα. Α. Καρκαλιάνη, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ερασμίου κ. Α. Τερζής, ο Σύμβουλος του Δ.Σ. της Τοπικής Κοινότητας Ερασμίου κ. Αδέμογλου Φερούφ και άλλοι.
Ο Δήμαρχος μίλησε στα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου για τα όμορφα σχολικά χρόνια, για τις γνώσεις που θα αποκτήσουν, για τη χαρά του παιγνιδιού και για τους δασκάλους τους. Συνομίλησε με τα πρωτάκια, αλλά και με τους δασκάλους των σχολείων, ενημερώθηκε για τις ανάγκες και τα ανοικτά θέματα που υπάρχουν.
Στη δήλωση του για την έναρξη της σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θωμάς Μίχογλου επεσήμανε: 
 «Με τη σημερινή έναρξη των μαθημάτων, εύχομαι σε όλους τους μαθητές ουσιαστική και γόνιμη διαδρομή στον χώρο της γνώσης. Εύχομαι συνάμα, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς, δύναμη, υπομονή και αντοχή, για να ανταπεξέλθουν με επάρκεια στο έργο και στην αποστολή τους.
Η Παιδεία αποκτά νόημα όταν μαζί με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που οφείλει να προσφέρει, συμβάλλει και στη διαμόρφωση ελεύθερης σκέψης και ήθους, όταν δημιουργεί πολίτες άξιους και χρήσιμους στην κοινωνία.
Ο Δήμος Τοπείρου και οι αρμόδιες υπηρεσίες του θα σταθούν κοντά στην προσπάθεια των εκπαιδευτικών και των μαθητών για την ολοκλήρωση μιας αποδοτικής σχολικής χρονιάς, παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες και τις συνακόλουθες επιπτώσεις που βιώνουμε στον τόπο μας».


ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα