Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λουτσέσκου: «Η ΑΕΚ ήταν φανταστική… ή εμείς κάναμε δώρα»;

Κοινοποίηση


Απογοητευμένος από τα λάθη των παικτών του εμφανίστηκε ο Ράζβαν Λουτσέκου μετά την βαριά ήττα της Ξάνθης από την ΑΕΚ. 
Στα δύο γρήγορα γκολ της ΑΕΚ, που προήλθαν από λάθη των παικτών του, απέδωσε σε μεγάλο βαθμό την βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ ο Ράζβαν Λουτσέκου. Ο τεχνικός της Ξάνθης, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, χαρακτήρισε απόλυτα δίκαιο το αποτέλεσμα. 
Αναλυτικά: 
«Το αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό μετά την εικόνα του παιχνιδιού. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν η ΑΕΚ ήταν φανταστική σήμερα ή αν τα πάντα ήρθαν από τα… πόδια και το κεφάλι μας. Είχαμε προετοιμαστεί διαφορετικά και κάναμε… δώρο δυο γκολ στην ΑΕΚ.Είναι πολύ δύσκολο για μας όταν δεχόμαστε ένα γκολ να χάνουμε αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση. Συνέβη και πέρυσι αυτό. Δεν μπορούν να ειπωθούν πολλά πράγματα… Δεν ξέρω αν ήταν η ΑΕΚ τόσο τρομερή και εμείς… μηδέν ή αν ήταν τόσο έξυπνη και εκμεταλλεύτηκε τα δικά μας λάθη. Σε κάθε περίπτωση ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα». 

Για τα λάθη: «Υπήρχαν λάθη. Λάθη που θα έπρεπε να είχαμε αποφύγει πολύ εύκολα. Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτά τα πράγματα. Θα ειπωθούν στα αποδυτήρια. Μπορεί να υπήρχε και η ένταση στο παιχνίδι, επειδή παίζαμε στην έδρα μιας μεγάλης ομάδας και έπρεπε να πάρουμε αποτέλεσμα».
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα