Κυριακή, 17 Μαρτίου, 2024

Νέα φρίκη στην Ξάνθη – Πυροβόλησε με καραμπίνα αδέσποτο σκύλο στην Μάνδρα (+ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Στο κτηνιατρείο του Γιώργου Αγγελόπουλου στην Ξάνθη νοσηλεύεται το σκυλί που μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο τα ξημερώματα της Κυριακής καθώς εντοπίστηκε αιμόφυρτο λίγο μετά τη 01:30 το πρωί αφού κάποιος τον είχε πυροβολήσει στον οικισμό της Μάνδρας.

Μια ηλικιωμένη γυναίκα, κάτοικος του χωριού που άκουσε τον πυροβολισμό, βγήκε έξω από το σπίτι της και βρήκε το σκυλί μέσα στα αίματα. Τότε κάλεσε την Αστυνομία και περιπολικό από το Αστυνομικό Τμήμα Γενισέας πήγε επί τόπου. Μάλιστα οι αστυνομικοί, που συγκινήθηκαν από την προσπάθειας της κυρίας Ειρήνης να σώσει την σκυλίτσα, μετέφεραν με το περιπολικό το ζώο στο κτηνιατρείο στην Ξάνθη καθώς τους είπε ότι η ίδια δεν έχει αυτοκίνητο και κάθε λεπτό που περνούσε ήταν κρίσιμο. Το χειρουργείο για να κρατηθεί το ζώο στη ζωή κράτησε μέχρι τις 05:00 ξημερώματα. 




Η σκυλίτσα, που είχε στειρωθεί και εμβολιαστεί από τον Δήμο, παραμένει στο κτηνιατρείο για περίθαλψη και είναι προς τιμήν του κτηνιάτρου που παρά το ακατάλληλο της ώρας, νοιάστηκε να το περιθάλψει για να τον σώσει. Τον δράστη τον υποψιάζονται αλλά κανείς μέχρι τώρα δεν έχει καταθέσει ότι τον είδε να πυροβολεί το ζώο. Άλλωστε στην ίδια γειτονιά πριν από μερικές μέρες εντοπίστηκαν δηλητηριασμένα έξι σκυλιά και μια γάτα και ίσως αυτές οι εγκληματικές πράξεις να συνδέονται.
To ζώο μόλις βγει από το κτηνιατρείο θα το αναλάβουν οι εθελοντές της ομάδας «Αδεσποτούλια Ξάνθης» εξήγησε στο www.zoosos.gr η Άννα – Μαρία Ζαφειριάδου, η οποία κάνει έκκληση για να καλυφθούν τα έξοδα του χειρουργείου και της νοσηλείας του. Αν μπορείτε να συμβάλετε καλέστε στο τηλέφωνο: 6972337563.

Πηγή: www.zoosos.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα