Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αθλήτριες από την Ξάνθη διακρίθηκαν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες – Συγχαρητήρια από τον Δήμο Αβδήρων

Κοινοποίηση

Η κατάκτηση της 8ης θέσης στο αγώνισμα των 50μ. Ύπτιο και της 11ης στα 100μ. Ελεύθερο από την συνδημότισσα μας, πρωταθλήτρια της κολύμβησης Σεμιχά Ριζάογλου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, που διαμένει στο Σέλερο, μας συγκίνησε και μας γέμισε υπερηφάνεια και ελπίδα για μια ακόμη φορά.
 
Η Σεμιχά έδωσε έναν σπουδαίο αγώνα στο Ρίο, μετά τις δυο 5ες νίκες της (στα 50μ και 100μ ελεύθερο) στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 και κατάφερε πάλι να είναι σε έναν τελικό Παραολυμπιακών αγώνων. Η Σεμιχά Ριζάογλου αφήνει το δικό της στίγμα  στον αθλητισμό τόσο με τις εντυπωσιακές και μεγάλες διακρίσεις της όσο και με το μεγαλείο της ψυχής της.
Η Μαρία Καλπακίδου με καταγωγή από τον οικισμό του Π. Ζυγού, για μια ακόμη φορά αγωνίστηκε στους τελικούς Παραολυμπιακών Αγώνων και κατέκτησε την 5η θέση στο αγώνισμα των 100μ. Ύπτιο στο Ρίο, μετά τις νίκες της και τα δυο ασημένια μετάλλια στους  Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.
Ο Δήμος Αβδήρων και οι δημότες του αισθάνονται υπερηφάνεια, για τις εξαίρετες αθλήτριες, που δίνουν παράδειγμα ζωής και συμπεριφοράς. Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Σεμιχά και στην Μαρία και ένα μεγάλο ευχαριστούμε.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα