Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Βούλιαξε η Αλεξανδρούπολη για το Run Greece – Δρομέας από την Ξάνθη τερμάτισε πρώτος στα 5χλμ

Κοινοποίηση



Στην όμορφη Αλεξανδρούπολη έγινε την Κυριακή το πέμπτο Run Greece της χρονιάς με τις συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Περισσότεροι από 3.000 δρομείς σε όλες τις αποστάσεις δηλώσαν συμμετοχή στο κορυφαίο γεγονός της πόλης και έδειξαν με έμπρακτο τρόπο πως έβαλαν την άθληση στη ζωή τους. Η Αλεξανδρούπολη για τρίτη διαδοχική χρονιά απέδειξε πως είναι σε θέση να φέρει σε πέρας μια σπουδαία διοργάνωση, την οποία χρόνο με χρόνο βελτιώνει και εξελίσσει, αναφέρει το gazzetta.gr.  
Ο πρωταθλητής των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, ο οποίος ανήκει στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Μάρκος Γκουρλιάς ήταν πρώτος στα 10χλμ με 33.42 φτάνοντας στην πρώτη θέση δίχως να πιεστεί από τους αντιπάλους του. Ο αθλητής του Δημήτρη Θεοδωρίδη αναμένεται τη νέα χρονιά να είναι πρωταγωνιστής τόσο στους αγώνες του κλειστού όσο και του ανοιχτού. Δεύτερος στην ίδια απόσταση ήταν ο Γιώργος Κατάκαλος με 34.06 και τρίτος ο Δημήτρης Βογιατζής με 35.32. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των Γυναικών νικήτρια ήταν η Μαργαρίτα Ντίνα (39.55).




Στα 5χλμ. ο Σαλί Τσιτάκ,  αθλητής του ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης, τερμάτισε σε 17.45 και η Πηλελόπη Ντάγκα σε 19.43 για να καταλάβουν την πρώτη θέση σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα.
Οι αγώνες Run Greece διοργανώνονται από το ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και με μεγάλο χορηγό την Wind. Ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς θα γίνει στις 9 Οκτωβρίου στην πόλη της Πάτρας.
Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα στο επίσημο site της διοργάνωσης.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα