Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πλώρη για ψηλά από τον Λεύκιππο Ξάνθης, που απέκτησε τον Μίλαν Ψάλτου!

Κοινοποίηση

Σε μία μεταγραφική κίνηση-βόμβα προχώρησε η νεοσύστατη ομάδα Λεύκιππος Ξάνθης, που αγωνίζεται στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Η ομάδα της Ξάνθης απέκτησε τον Μίλαν Ψάλτου και άλλαξε αρκετά τις… ισορροπίες στο πρωτάθλημα!
Ο Ψάλτου που την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε με τον Ιπποκράτη Κω στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής, απάντησε θετικά στο νεοσύστατο σύλλογο της Ξάνθης και ήδη έκανε και την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.
Προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του μπάσκετ
Ο ελληνοσέρβος άσος, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και με την U18 της εθνικής Σερβίας βρέθηκε στο κλειστό «Φ. Αμοιρίδης» και τέθηκε στη διάθεση του προπονητικού επιτελείου της ομάδας Νίκου Μουρβάκη και Παναγιώτη Παπαδόπουλου. Με την κίνηση αυτή ο Λεύκιππος δείχνει ότι βάζει πλώρη για ψηλά τη νέα περίοδο, ενώ από την πλευρά του ο παίκτης δείχνει ότι αγαπά το μπάσκετ και είναι πρόθυμος να το «υπηρετεί» σε όποια κατηγορία κι αν κληθεί να παίξει. Όσον αφορά την επιλογή της Ξάνθης και του Λεύκιππου, μόνο τυχαία δεν έγινε από τον Μίλαν Ψάλτου, ο οποίος στις συζητήσεις που είχε με τους ιθύνοντες τον σύλλογο είδε, ότι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στο μπάσκετ και να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για σωστή ανάπτυξη του αθλήματος.
infobasket.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα