Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

H Λαϊκή Αντίσταση για την πολιτική παρέμβαση και την αντιφασιστική πορεία το Σάββατο στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

Παρέμβαση στη πλατεία και -στη συνέχεια- πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, έκανε το Σάββατο 17 Σεπτέμβρη η Λαϊκή Αντίσταση-ΑΑΣ, τιμώντας τη μνήμη του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα, που έπεφτε νεκρός τέτοιες ημέρες πριν τρία χρόνια, από το δολοφονικό χέρι του φασίστα χρυσαυγήτη Ρουπακιά.
Σήμερα, ο δολοφόνος Ρουπακιάς όπως και οι καθοδηγητές του, στελέχη και βουλευτές της εγκληματικής φασιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, βρίσκονται ελεύθεροι να ρίχνουν το φασιστικό και ρατσιστικό τους δηλητήριο, σαν χρυσή εφεδρεία και σκοτεινό όργανο του συστήματος. 
Η απαίτηση να καταδικαστούν οι φασίστες δολοφόνοι, απαίτηση δίκαιη και πάνδημη, πρέπει να συνοδεύεται από έναν μαζικό αγώνα ενάντια στον φασισμό και το ρατσισμό, αλλά και ενάντια στην πολιτική του συστήματος, την πολιτική της φτώχιας, της ανεργίας, της φασιστικοποίησης και της υποτέλειας, πολιτική που δίνει έδαφος και τρέφει τον φασισμό, και που σήμερα εκφράζεται και υλοποιείται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Αυτό το πολιτικό πλαίσιο ήθελε να προβάλει με την παρέμβασή της η Λαϊκή Αντίσταση, αυτό το πολιτικό πλαίσιο πρόβαλε μαζί με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και την ΛΑΕ, πραγματοποιώντας ξεχωριστή πορεία το Σάββατο στο κέντρο της πόλης.
Με οργανωμένη πάλη να αντισταθούμε στο φασισμό, τον πόλεμο, την ανεργία, τη φτώχεια και την εξαθλίωση!
Λαϊκή Αντίσταση
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα