Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σύσκεψη την Δευτέρα στο Επιμελητήριο Ξάνθης για τα πνευματικά δικαιώματα

Κοινοποίηση

Το Επιμελητήριο Ξάνθης καλεί την Ο.Ε.Β.Ε Ν. Ξάνθης, όλα τα επαγγελματικά σωματεία, τον Εμπορικό Σύλλογο Ξάνθης, τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων Θράκης αλλά και όλο τον επιχειρηματικό κόσμο του νομού μας σε έκτακτη κατεπείγουσα σύσκεψη τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ξάνθης, προκειμένου να ενημερωθούν για τη σκανδαλώδη τροποποίηση που επιχειρείται να περάσει τις επόμενες ημέρες από τη Βουλή των Ελλήνων, του νέου νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων. 
Ένας νόμος, που με τις νέες τροπολογίες όχι μόνο δεν αποκαθιστά τις αδικίες του ν. 2121/1993 αλλά γίνεται περισσότερο άδικος, ανάλγητος για όλους τους χρήστες και τους χιλιάδες δικαιούχους ενισχύοντας σκανδαλωδώς μία και μοναδική, τη γνωστή σε όλους σας Α.Ε., καθιστώντας την παντοδύναμη χωρίς να έχουν δικαίωμα αντίδρασης – αντίστασης χρήστες και δικαιούχοι, καταστρέφοντας έτσι τον πολιτισμό της χώρας μας.
Η παρουσία όλων σας είναι άκρως απαραίτητη προκειμένου να ενημερωθείτε για το τι προβλέπει ο νέος νόμος, τα νέα «χαράτσια», την καταδυνάστευση του επιχειρηματικού κόσμου σε περίπτωση που ψηφιστεί ο νέος νόμος με τις σκανδαλώδης τροποποιήσεις.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα