Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ζίφκοβιτς: «Παίξαμε σαν μαχητές»

Κοινοποίηση

O Ζίφκο Ζίφκοβιτς τόνισε ότι η Ξάνθη έδειξε μαχητικό πνεύμα στο ματς με τον ΠΑΟΚ, μιλώντας στην κάμερα του Νovasports και τον Ευγένιο Δαδαλιάρα.
Σε παρόμοιο πνεύμα και οι δηλώσεις του Οκάν Χατζητερζόγλου, που έκανε ντεμπούτο στην Σούπερ Λιγκ.
Οι δηλώσεις του τερματοφύλακα της Ξάνθης:
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς για μας, παίξαμε δυνατά σε όλη τη διάρκειά του, σαν μαχητές. Στα τελευταία λεπτά ήμασταν τυχεροί, η τύχη μας υποστήριξε σε αυτό το ματς και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος γι’ αυτό. 

Χάσαμε τα δύο πρώτα ματς αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ένα από τα ομορφότερα πράγματα στον κόσμο. Τώρα όμως με αυτό τον πόντο σήμερα  θα αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και νομίζω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι.

Δεν σκέφτομαι ότι τα δύο προηγούμενα ματς ήταν καταστροφή, είναι λογικό να χάνεις στο ποδόσφαιρο.  Όταν χάνουμε είμαστε ομάδα, όταν φέρνουμε ισοπαλία είμαστε ομάδα, αλλά και όταν κερδίζουμε είμαστε ομάδα. Είναι μία νέα αρχή για μας και ελπίζω ότι όσο περνά το πρωτάθλημα θα είμαστε καλύτεροι».
Οι δηλώσεις του Χατζητερζόγλου:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Δεν καταφέραμε να πάρουμε βαθμό στις προηγούμενες αγωνιστικές. Ήρθαμε εδώ με πίστη και σοβαρότητα για να πάρουμε έναν βαθμό ή τρεις. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, προσπαθήσαμε, παλέψαμε όλοι μαζί και καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Είμαι πολύ χαρούμενος που έκανα ντεμπούτο σε μία δύσκολη έδρα και η ομάδα κατάφερε να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό σε μία δύσκολη έδρα. Και πάλι συγχαρητήρια στα παιδιά, δείξαμε ότι είμαστε ομάδα και μπορούμε να καταφέρουμε πολλά στο τέλος».
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα