Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Με κλεμμένο μηχανάκι διέρρηξαν κατάστημα στην Κομοτηνή – Δικογραφία για 2 νεαρούς

Κοινοποίηση


Εξιχνιάστηκαν μία κλοπή δίκυκλου μοτοποδηλάτου και μία διάρρηξη καταστήματος στο νομό Ροδόπης
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών για κλοπή
Συνελήφθη ένας από τους δράστες
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, μία (1) κλοπή δίκυκλου μοτοποδηλάτου και μία (1) διάρρηξη καταστήματος, που διαπράχθηκαν, προχθές (8-10-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο νομό Ροδόπης.
Συνελήφθη, χθες (9-10-2016) το πρωί, στην Κομοτηνή, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 19χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει έναν ακόμη 18χρονο ημεδαπό, που κατηγορείται για το ίδιο αδίκημα.
Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της 8-10-2016, οι δράστες αφαίρεσαν από την Κομοτηνή, ένα (1) δίκυκλο μοτοποδήλατο. Ακολούθως, μετέβησαν με αυτό, σε κατάστημα, στην ευρύτερη περιοχή της πόλης, όπου το διέρρηξαν και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ περίπου.
Η πράξη τους έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και έπειτα από σχετική καταγγελία, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν τον 19χρονο και να τον συλλάβουν.
Το αφαιρεθέν δίκυκλο βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα