Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το χρυσό μετάλλιο της Ξάνθης στον δημοσιογράφο Τάσο Κοντογιαννίδη

Κοινοποίηση

Ανήμερα της γιορτής της Απελευθερώσεως της Ξάνθης στις 4-10-2016, σε ειδική εκδήλωση στο Δημαρχείο, ο Δήμος Ξάνθης απένειμε στον συνεργάτη της Realnews, Τάσο Κοντογιαννίδη το χρυσό μετάλλιο της πόλεως, κατόπιν εισηγήσεως του δημάρχου Χαρ. Δημαρχόπουλου, για την προσφορά του στη νεολαία με τα ετήσια χρηματικά βραβεία που έχει καθιερώσει και δίνει από το 2003, στο Γυμνάσιο και Λύκειο Σταυρουπόλεως Ξάνθης, στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ, τους πρώτους και τους αριστούχους όλων των τάξεων, καθώς και για την εν γένει κοινωνική του προσφορά. 
Μαζί με τον Τάσο Κοντογιαννίδη, τιμήθηκε και ο παλιός διεθνής ποδοσφαιριστής Αντώνης Αντωνιάδης για την τεράστια προσφορά του στον αθλητισμό και δέχτηκαν τα θερμά συγχαρητήρια της υπουργού Μακεδονίας- Θράκης, Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά του μητροπολίτη Ξάνθης κ. Παντελεήμονος, του αντιπεριφερειάρχη Κώστα Ζαγναφέρη, του διοικητού του Δ΄ Σώματος Στρατού στρατηγού Ιωσήφ Μαυράκη και άλλων επισήμων που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.
Δύο μέρες μετά, σε ειδική τελετή στο σχολικό συγκρότημα της Σταυρουπόλεως Ξάνθης, παρουσία των τοπικών αρχών, ο Τάσος Κοντογιαννίδης απένειμε τα ετήσια χρηματικά βραβεία και τους επαίνους που προσφέρει από τις προσωπικές του οικονομίες, σε 21 εφέτος, μαθητές και μαθήτριες που εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, που επρώτευσαν και αρίστευσαν σ’ όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και Λυκείου.
Στην ομιλία του ο κ. Κοντογιαννίδης τόνισε ότι «σκοπός των βραβείων είναι αφενός η οικονομική ενίσχυση των αριστούχων και απόρων μαθητών της παραμεθορίου περιοχής της Ξάνθης και αφετέρου η καλλιέργεια πνεύματος ευγενούς αμίλλης, με κύριο στόχο την απόκτηση γνώσεων, την πρόοδο και προκοπή τους, επ’ ωφελεία της κοινωνίας. Και είναι ευχάριστη η διαπίστωση, ότι σε μεγάλο ποσοστό τα παιδιά της Γ΄ Λυκείου, τα 2/3, μπήκαν στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ, χωρίς την πολυτέλεια που έχουν τα παιδιά των μεγαλουπόλεων, να πηγαίνουν στα Φροντιστήρια για να εμπλουτίσουν εκεί τις γνώσεις τους».
Αυτό σημαίνει ότι οι καθηγητές στην επαρχία κάνουν πάρα πολύ καλά τη δουλειά τους και αξίζουν στους ίδιους και στα παιδιά, θερμά συγχαρητήρια!
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα