Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Χτύπησαν» τατουάζ για καλό σκοπό Ξανθιώτες – Ουρές στην Θεσσαλονίκη για τον Γ. Μαυρίδη

Κοινοποίηση

Ουρές σχημάτισαν την Δευτέρα δεκάδες πολίτες στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να “χτυπήσουν” ένα τατουάζ σκορπώντας χαμόγελα. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική δράση στην οποία μάλιστα συμμετείχαν και κάτοικοι της Ξάνθης, που βρέθηκαν στην συμπρωτεύουσα για αυτό τον σκοπό. 
Η πρωτοβουλία ανήκει στον Γιώργο Μαυρίδη, που έγινε γνωστός από την συμμετοχή του σε τηλεοπτική εκπομπή, ο οποίος σχεδίαζε επί ώρες χαμογελαστές φατσούλες σε πολίτες που βρέθηκαν στο μαγαζί του (Tattoligans) στην οδό Συγγρού 9 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στήριξαν την προσπάθειά του για συγκέντρωση χρημάτων για τα παιδιά της Παιδιατρικής Παιδοογκολογικής Κλινικής ΑΧΕΠΑ.






Η τιμή εκκίνησης του τατουάζ ήταν 20 ευρώ και τα χρήματα συγκεντρώνονταν σε κουτί μπροστά στην είσοδο του μαγαζιού.  Ο Γιώργος Μαυρίδης δούλευε ασταμάτητα επί 14 ώρες και ο απολογισμός ήταν εντυπωσιακός. Πιο συγκεκριμένα το ποσό που συγκεντρώθηκε από τη δράση αυτή ανέρχεται στα 7.295 ευρώ, τα οποία θα δοθούν εξ’ ολοκλήρου σε οικογένειες που τα παιδιά τους πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες και άλλες χρόνιες παθήσεις, όπως μεταδίδει το thestival.gr
Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Μαυρίδη στο facebook…

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα