Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού μιλά για τον βρώμικο κόσμο των καλλιστείων (+ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Η 19χρονη Κωνσταντίνα Καρκάνη, συμμετείχε στο Μiss Tourism Universe που πραγματοποιήθηκε το Σεπτέμβριο στο Λίβανο και κατάφερε να κερδίσει την Τρίτη θέση, με τον τίτλο  Miss second runner up.
Η νεαρή Θεσσαλονικιά κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε κοπέλες από όλο τον κόσμο σε παγκόσμιο διαγωνισμό στο Λίβανο και να κατακτήσει τον τίτλο της αναπληρωματικής Miss Tourism Universe.
Μιλώντας στο Seleo, αναφέρει το πως νιώθει για τον τίτλο αυτό, μόλις στα 19 της, αλλά και τις στιγμές που την έφεραν σε δύσκολη θέση κατά την διάρκεια του διαγωνισμού.
«Νιώθω πολύ περήφανη που εκπροσώπησα την Ελλάδα σε ένα παγκόσμιο διαγωνισμό για πρώτη φορά και βγήκα τρίτη, με την αξία μου. Είναι ιδιαίτερη τιμή που επιλέχθηκα εγώ για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα» δηλώνει στο Seleo η Κωνσταντίνα Καρκάνη. 




Οι «προτάσεις» των χορηγών…
Μιλώντας στο Seleo, η Κωνσταντίνα, δήλωσε πως ήταν μια εμπειρία που ήθελε να την ζήσει για αυτό και αποφάσισε να συμμετέχει. Ωστόσο, δεν άργησε να δει τον «σκληρό» κόσμο του επαγγέλματος, με ανθρώπους της διοργάνωσης να της ζητούν πράγματα που την έφεραν σε δύσκολη θέση. Αν και πρόκειται για ένα παγκόσμιο διαγωνισμό, δυστυχώς και εκεί, υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που θέλουν να εκμεταλλευτούν την «ψήφο» τους.
«Υπήρχαν τρεις περιπτώσεις που με ένιωσα ενόχληση από διάφορους χορηγούς. Σε έναν χώρο που δίναμε συνέντευξη η κάθε κοπέλα ξεχωριστά, κάποια στιγμή, ένας από τους ανθρώπους της διοργάνωσης, άρχισε να με ρωτάει πιο προσωπικά πράγματα, όπως τι θα κάνω αργότερα και αν θέλω να πιούμε μαζί ένα ποτό. Τους είπα ευγενικά «όχι» και αποχώρησα. Ένας χορηγός, που θα ήταν και κριτής, με συνάντησε στο διάδρομο του ξενοδοχείου και μου είπε «αν δεν πάμε για φαγητό, θα σου βάλω μηδέν στην βαθμολογία», του απάντησα «δεν πειράζει, μου αρέσουν τα κουλουράκια» και τον απέφυγα. Επίσης, δέχθηκα ένα τηλέφωνο, που μου πρότεινε ένας να πάω στο δωμάτιο του. Απλά έκλεισα το τηλέφωνο» διηγείται στο Seleo η Κωνσταντίνα Καρκάνη.
Εν τέλει, παίρνοντας την τρίτη θέση, την ρώτησα, μήπως πιστεύει ότι οι άλλες διαγωνιζόμενες σχολιάζουν το γεγονός. «Σίγουρα μπορεί να λένε διάφορα. Αλλά, κοπέλες, που ξέρουμε ότι έκαναν πολλά, τελικά πήραν πολύ χαμηλότερη βαθμολογία».
«Δεν με φόβισε κάτι, όταν μου πρότειναν να ασχοληθώ με το μόντελινγκ»
Αν και μόλις 19 ετών και ενώ έχει αρχίσει να ασχολείται με το μόντελινκ από τον Ιανουάριο του 2016, κατάφερε να κερδίσει πολλούς τίτλους αλλά και να γίνει η βασίλισσα του καρναβαλιού της Ξάνθης. Η εμπειρία της αυτή ξεκίνησε ξαφνικά και έχοντας άγνοια κινδύνου. «Δεν με φόβισε κάτι, δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με το μόντελινγκ και δεν ήξερα τι κινδύνους μπορεί να έχει. Το είδα σαν μια καινούρια εμπειρία, δεν είχα σκοπό ποτέ να ασχοληθώ με αυτό.  Μου ερχόντουσαν προτάσεις και στις καλύτερες έλεγα ναι, με την σκέψη πάμε και όπου βγει. Στα πρώτα καλλιστεία που συμμετείχα, πήρα μέρος για να δω τι άγχος έχουν οι κοπέλες που περπατούν σε μια πασαρέλα».
«Η προσωπικότητα είναι το σημαντικότερο για να πετύχεις»
Για αυτό που πρέπει να έχεις και μετράει περισσότερο σε αυτό το χώρο για να πετύχεις, η Κωνσταντίνα είναι ξεκάθαρη. «Σίγουρα πιστεύω χρειάζεσαι όλο το πακέτο. Αλλά πάνω από όλα για μένα είναι η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας του ανθρώπου. Σίγουρα πρέπει να έχεις μια καλή εξωτερική εμφάνιση, ένα καλλίγραμμο σώμα, να κάνεις θυσίες για το σώμα σου, αλλά αν δεν έχεις προσωπικότητα δεν θα φτάσεις σε υψηλό επίπεδο». 
Τα φώτα, οι φωτογραφίσεις και οι τίτλοι, σίγουρα κολακεύουν μια νεαρή κοπέλα. Όμως η ίδια πιστεύει, ότι δεν ευθύνεται ηλικία αλλά ο χαρακτηράς, για να πατάς τα πόδια σου πάντα στη Γη.
«Πιστεύω δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Εγώ νιώθω προσγειωμένη. Οι φίλοι μου και η οικογένεια μου, λένε ότι είμαι προσγειωμένη και πάντα μου δίνουν συμβουλές και με προστατεύουν από το να μην «ψωνιστώ». Από μικρή είμαι προσγειωμένη και σε αυτό φταίει η οικογένεια μου που με μεγάλωσε καλά και οι παρέες που είχα» δηλώνει στο Seleo η 19χρονη. 
Η σχέση με τους γονείς της και ο επόμενος «στόχος»
Ο επόμενος διαγωνισμός, για την Κωνσταντίνα, είναι τον Νοέμβριο στο Ντουμπάι, όπου θα διεκδικήσει τον τίτλο Miss Face. «Όχι δεν φοβάμαι, ελπίζω να μην συναντήσω και εκεί τα ίδια» απαντάει σχετικά, για το αν φοβάται μήπως βρεθεί αντιμέτωπη με ίδιες «προτάσεις».
Οι γονείς της, βρίσκονται πάντα δίπλα της και την αφήνουν αυτή να λέει την τελευταία λέξη. «Σίγουρα ανησυχούν. Όμως, μου έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη γιατί ξέρουν πολύ καλά τον χαρακτήρα μου. Μου λένε πάντα τις ανησυχίες τους, αλλά αφήνουν να αποφασίζω εγώ για το τι θα κάνω».
Η Κωνσταντίνα, το μόντελινγκ το βλέπει σαν ένα ωραίο χόμπι, καθώς φέτος πέρασε χρηματοοικονομικά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, με το οποίο θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά. 
Πηγή – φωτο: seleo.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα