Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Επιτέθηκαν σε υπάλληλο εταιρίας courier στην Ξάνθη και του άρπαξαν σχεδόν 7.000 ευρώ!

Κοινοποίηση



Θύμα ληστείας έπεσε το πρωί της Παρασκευής ένας διανομέας εταιρίας courier στην Ξάνθη, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από άγνωστους δράστες. 




Ο νεαρός υπάλληλος πραγματοποιούσε ταχυμεταφορά ενός δέματος όταν δέχθηκε την επίθεση ενώ στην κατοχή του είχε σχεδόν 7.000 ευρώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία. Μια ομάδα δραστών του επιτέθηκε στην περιοχή του Δροσερού, αρπάζοντας το τσαντάκι με τα χρήματα που είχε στην κατοχή του ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. 
Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία η οποία και ξεκίνησε έρευνες για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. 
Νέα κρούσματα στον ΟΑΕΔ
Την ίδια στιγμή τις τελευταίες ημέρες καταγράφονται επιθέσεις στην περιοχή του ΟΑΕΔ. Μετά την άτυχη οδηγό που τραυματίστηκε όταν δύο δράστες της επιτέθηκαν για να την ληστέψουν ενώ προσέγγιζε το Ι.Χ. αυτοκίνητό της που είχε παρκάρει έξω από τον ΟΑΕΔ, επίθεση δέχθηκε και ένας οδηγός ταξί στην ίδια περιοχή.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: 
“Επιστάμενες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ομάδας αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 25-11-2016 το μεσημέρι, σε χωριό της Ξάνθης, διέπραξαν ληστεία σε βάρος 34χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, οι δράστες, προσέγγισαν τον 34χρονο, μόλις επιβιβάστηκε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από την κατοχή του μία τσάντα, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό και από αποθηκευτικό χώρο του δικύκλου 1 κινητό τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση”. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα