Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έκλεψε ένα Ι.Χ. και το πούλησε σε παλιατζή στην Αλεξανδρούπολη – Δικογραφία για δύο

Κοινοποίηση


Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε κατά το χρονικό διάστημα Οκτώβριος – αρχές Νοεμβρίου του 2016, από την πόλη της Αλεξανδρούπολης.
Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 54 και 31 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.
Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι ο 31χρονος το παραπάνω χρονικό διάστημα, αφαίρεσε από την πόλη της Αλεξανδρούπολης, ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια το διέθεσε έναντι χρηματικής αμοιβής στον 54χρονο, ιδιοκτήτη επιχείρησης συλλογής παλαιών σιδήρων.
Στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν το αφαιρεθέν όχημα, στην επιχείρηση του 54χρονου, το οποίο και κατέσχεσαν προκειμένου να το αποδώσουν στον ιδιοκτήτη του.
Σημειώνεται ότι ο 31χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπή.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα