Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο κι από έναν βαθμό Ξάνθη και Λεβαδειακός

Κοινοποίηση

Στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Super League η Xanthi FC αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Λεβαδειακό στο παιχνίδι που έγινε το Σάββατο στην Βοιωτία. Οι δύο αντίπαλοι πήραν από ένα βαθμό μετά το τελικό 1-1 που διαμορφώθηκε από τα γκολ των Γιουνές (22’) και Ουόν (80’) Με τον τρόπο αυτό, η ξανθιώτικη ομάδα διεύρυνε το αήττητο σερί της στα 6 παιχνίδι έχοντας πλέον 10 βαθμούς στο πρωτάθλημα με τον Τυνήσιο επιθετικό να φτάνει στα 3 γκολ.
Στις καλύτερες στιγμές του αγώνα, στο 6’ ο Γιουνές παραχώρησε κόρνερ με την κόντρα που έβαλε στην κεφαλιά του Μάντζιου. Η μακρινή σέντρα σουτ του Χατζητερζόγλου μετατράπηκε σε κόρνερ από τον Ναμάσκο. Στο 22’ ο Λάζιτς έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Γιουνές με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι νίκησε τον Ναμάσκο σημειώνοντας το 0-1 με το τρίτο φετινό του τέρμα. Το σουτ στην κίνηση του Λουσέρο στο 33’ πέρασε άουτ. Στο 42’ Ντε Λούκας συνεργάστηκε με τον Λάζιτς κι ο τελευταίος έκανε την συρτή σέντρα αλλά ο Γιουνές δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε στην προβολή του. Στις καθυστερήσεις το σουτ του Μάντζιου πέρασε άουτ. Στο 65’ το φάουλ του Μιλιάζες μπλόκαρε εύκολα ο Ζίβκοβιτς και στο 70’ δεν βρήκε στόχο η προσπάθεια του Βασιλείου. Στο 76’ το σουτ του Μάντζιου μπλόκαρε ο Ζίβκοβιτς. Στο 80’ ο Ουόν με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μιλιάζες έκανε το 1-1. Τεράστιες χαμένες ευκαιρίες για την ξανθιώτικη ομάδα στις καθυστερήσεις με τον Λουσέρο να σουτάρει στο τετ α τετ άστοχα και τον Γιουνές να μην προλαβαίνει την σέντρα του Νιέτο.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (ΕΠΣ Ηπείρου) με βοηθούς τους κ.κ. Ιώαννη Σίπκα (ΕΠΣ Πέλλας) – Ιωάννη Κουράκη (ΕΠΣ Ηρακλείου) ενώ 4ος διαιτητής ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος της ΕΠΣ Αθηνών.
Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι: Κουλιμπαλί, Χατζητερζόγλου, Καμαρά, Λάζιτς, Φλίσκας, Νιέτο.
Λεβαδειακός (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μεντί (55’ Καραμπουέ), Ουόν, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί (90’ Καλτσάς), Μαχαίρας, Σίλβα, Μάντζιος, Ζεζίνιο, Γιακουμάκης (69’ Βασιλείου).
Xanthi FC (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Γουάλας, Χατζητερζόγλου (60’ Μπαξεβανίδης), Καρασαλίδης, Λισγάρας, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Καμαρά (72’ Φλίσκας), Βασιλακάκης (83’ Βασιλακάκης), Γιουνές, Λάζιτς.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα