Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης: Πήγε στην ορκωμοσία της και… της έκανε πρόταση γάμου!

Κοινοποίηση


Μια ιδιαίτερη πρόταση γάμου
Μια απόφοιτος του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης έμεινε άναυδη όταν την ώρα που παραλάμβανε το πτυχίο της είδε το φίλο της να γονατίζει μπροστά της και να την ζητάει σε γάμο
Αξέχαστη θα μείνει σε μια απόφοιτο του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης η ημέρα της ορκωμοσίας της καθώς την περίμενε μια ιδιαίτερη έκπληξη.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του mycampus.gr, ο φίλος της θέλησε να της κάνει μια ιδιαίτερη πρόταση γάμου, κάτι που η ίδια σε καμία περίπτωση δεν περίμενε.
Το αγόρι ανέβηκε στο σημείο που η αγαπημένη του παραλάμβανε το πτυχίο της και στήθηκε δίπλα από τους καθηγητές του τμήματος χωρίς εκείνη να τον υποψιαστεί και της προσέφερε το μονόπετρο ενώ είχε φτιάξει με τη βοήθεια φίλης μια αφίσα που έγραφε: «Σκίσε το πτυχίο και πες το ναι».
Ο νεαρός γονάτισε στα πόδια της αγαπημένης του μπροστά σε εκατοντάδες παρευρισκόμενος πραγματοποιώντας την πρόταση γάμου, αποσπώντας το παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου που αντιλήφθηκαν τα όσα διαδραματίζονταν, παίρνοντας ο πολυπόθητο «Ναι» από τα χείλη της αγαπημένης του.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα