Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης: Πήγε στην ορκωμοσία της και... της έκανε πρόταση γάμου!

Παρασκευή, Νοεμβρίου 25, 2016

Μια ιδιαίτερη πρόταση γάμου

Μια απόφοιτος του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης έμεινε άναυδη όταν την ώρα που παραλάμβανε το πτυχίο της είδε το φίλο της να γονατίζει μπροστά της και να την ζητάει σε γάμο

Αξέχαστη θα μείνει σε μια απόφοιτο του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης η ημέρα της ορκωμοσίας της καθώς την περίμενε μια ιδιαίτερη έκπληξη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του mycampus.gr, ο φίλος της θέλησε να της κάνει μια ιδιαίτερη πρόταση γάμου, κάτι που η ίδια σε καμία περίπτωση δεν περίμενε.

Το αγόρι ανέβηκε στο σημείο που η αγαπημένη του παραλάμβανε το πτυχίο της και στήθηκε δίπλα από τους καθηγητές του τμήματος χωρίς εκείνη να τον υποψιαστεί και της προσέφερε το μονόπετρο ενώ είχε φτιάξει με τη βοήθεια φίλης μια αφίσα που έγραφε: «Σκίσε το πτυχίο και πες το ναι».

Ο νεαρός γονάτισε στα πόδια της αγαπημένης του μπροστά σε εκατοντάδες παρευρισκόμενος πραγματοποιώντας την πρόταση γάμου, αποσπώντας το παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου που αντιλήφθηκαν τα όσα διαδραματίζονταν, παίρνοντας ο πολυπόθητο «Ναι» από τα χείλη της αγαπημένης του.


Κοινοποίηση

Δείτε επίσης