Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ξάνθη: 1ος Φοιτητικός Διαγωνισμός Κατασκευής Γέφυρας από Χαρτί

Κοινοποίηση

Η IACES LC XANTHI νεοσύστατος φοιτητικός οργανισμός του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΔΠΘ προσκαλεί όλους τους φοιτητές της Πολυτεχνικής Σχολής το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 στο πρώτο φοιτητικό διαγωνισμό κατασκευής γέφυρας από χαρτί “1rst PAPER BRIDGE CHALLENGE”. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στον πάνω όροφο του καφεποτείου «Φίλοιστρον»
Ο διαγωνισμός θα είναι δωρεάν και όλα τα βασικά υλικά (χαρτί και κολλητική ταινία) θα παρέχονται από την IACES LC XANTHI. Τα μοντέλα θα είναι υπό κλίμακα με περιορισμούς στις διαστάσεις. Οι φοιτητές θα διαγωνιστούν σε ομάδες των οποίων τα μέλη θα επιλέγονται από τους διοργανωτές με βάση το γνωστικό αντικείμενο και τα έτη σπουδών. 
Νικητήρια ομάδα θα είναι αυτής της οποίας η γέφυρα μοντέλο θα αντέξει το μέγιστο φορτίο κατά τη δοκιμή και θα ικανοποιεί τα κριτήρια αισθητικής, οικονομίας και στατικής. Δεν χρειάζονται μεγάλες γνώσεις γεφυρών και στατικής για τους συμμετέχοντες αρκεί λίγο φαντασία, κριτική και εφευρετικότητα. Μέλη της IACES LC XANTHI που συμμετείχαν σε παρόμοιο διαγωνισμό στο εξωτερικό εγγυούνται οτι είναι μια ιδιαίτερα διασκεδαστική εμπειρία δημιουργικότητας και πρακτικής μάθησης που κάθε φοιτητής αξίζει να ζήσει!
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα