Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σίφουνας η Ξάνθη στο Κύπελλο – Σε τροχιά πρόκρισης μετά το 3-1 απέναντι στην Καλλονή

Κοινοποίηση

Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου για την 2η φάση του θεσμού του κυπέλλου η Xanthi FC επικράτησε με 3-1 επί της Καλλονής, στην αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης.
Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου σκόραρε με τους Ράνο (3’), Λάζιτς (24’), Νιέτο (47’) και πήρε τους πρώτους της βαθμούς σ’ αυτή τη διοργάνωση μετά την ήττα στα Γιάννινα από τον ΠΑΣ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει σε 3-1 με τον Φράγκο στο 70’. Πλέον η πρόκριση θα κριθεί στην αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα που έχει προγραμματιστεί για τα μέσα του Δεκέμβρη (13-15/12) στον Εύοσμο.
Στις καλύτερες στιγμές του αγώνα μόλις στο 3ο λεπτό, Ντε Λούκας – Νιέτο και Ράνος συνεργάστηκαν και ο τελευταίος με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0. Στο 6’ η προσπάθεια του Ορφανίδη πέρασε άουτ ενώ στο 21’ από κοντά ο Ορφανίδης απείλησε και πάλι με τον Μανιάτη να αποκρούει σε κόρνερ. Στο 23’ η σέντρα σουτ του Νιέτο πήρε τροχιά προς τα δίχτυα με τον τερματοφύλακα να αποκρούει την τελευταία στιγμή και στο 24’ μετά από την κεφαλιά του Λισγάρα που απέκρουσε ο τερματοφύλακας ο Λάζιτς από κοντά με δυνατό σουτ έκανε το 2-0. Στο 47’ ο Νιέτο με ψηλοκρεμαστό πλασέ μετά την πάσα του Ντε Λούκας έκανε το 3-0. Στο 54’ το σουτ του Λισγάρα μετατράπηκε σε κόρνερ ενώ στο 67’ οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμη μία καλή ευκαιρία μετά τα διαδοχικά σουτ που στο τέλος το μόνο που κέρδισαν ήταν ένα ακόμη κόρνερ. Στο 70’ ο Φράγκος με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-1.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ανανίας Φωτιάδης της ΕΠΣ Σερρών με βοηθούς τους κ.κ. Κωτούλα Νίκο (ΕΠΣ Σερρών) – Παναγιώτη Καραϊσκο (ΕΠΣ Έβρου) ενώ 4ος διαιτητής ο Γιώργος Κυριαζίδης της ΕΠΣ Έβρου.
Xanthi FC (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου (80’ Τριάδης), Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Ντε Λούκας, Λουσέρο (65’ Σβάρνας), Νιέτο, Ορφανίδης Π., Ράνος, Λάζιτς (59’ Ορφανίδης Λ.).
ΑΕΛ Καλλονής (Γιώργος Βαζάκας): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Αποστόλου (50’ Λιταίνας), Τζελίδης, Ντάλλας (80’ Γιουκάρης), Μπουρντουτζάν, Φράγκος, Λαμπράκης, Γιώργου (69’ Σάββα), Ποζατζίδης, Ρέπετσας.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα