Τετάρτη, 20 Μαρτίου, 2024

Ξάνθη: Ο Στάθης Βασιλειάδης στην “Όμορφη Πόλη 89,9” και στην τηλεόραση του BBC II – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση


Πράξη έκανε το όνειρό του ο Ξανθιώτης Δημιουργός Στάθης Βασιλειάδης βγάζοντας στην κυκλοφορία πριν λίγες ημέρες τα τραγούδια του στο δίσκο “Ονείρων Πράξη…”.
Το Στάθη Βασιλειάδη τον γνωρίσαμε πριν από τουλάχιστον 10 χρόνια, είναι μόλις 26 ετών σήμερα, εδώ στο Δημοτικό ραδιόφωνο Ξάνθης, όταν από μικρή ηλικία άρχισε να γράφει στίχους και αργότερα μουσική, με ένα ιδιαίτερα πρωτόγνωρο, ουσιαστικό και αυθεντικό τρόπο, ερμηνεύοντας την αλήθεια του και τα όνειρά του. Αρκετά από τα τραγούδια του ηχογραφήθηκαν σε ερασιτεχνική-πρωτόλεια κατάσταση, στους ραδιοθαλάμους του Δημοτικού ραδιοφώνου και σε αρκετές ζωντανές εκπομπές με την κιθάρα του και το μπουζούκι του, τα μοιραστήκαμε με τους ακροατές μας.






Σε χρόνο “ωριμότητας” πλέον τα τραγούδια αυτά έχουν τον επαγγελματισμό της σύγχρονης τεχνολογίας χωρίς να χάνουν καθόλου στην ουσιαστική ποιότητα και στην αληθινή τους έκφραση.
Το ΒΒC II
Ο Στάθης Βασιλειάδης μας περιέγραψε στη συνέντευξή του, παρουσιάζοντας τα τραγούδια του, τη λειτουργία που είχαν στη Θεσσαλονίκη με το να τραγουδούν και στο δρόμο. Σκεφτήκαμε μας είπε οτι είναι αρκετοί αυτοί που δεν έχουν τη δυνατότητα να μας ακούσουν σε κάποιο κατάστημα που τραγουδάμε, για αυτό το λόγο αποφασίσαμε να τραγουδήσουμε για περισσότερο από έναν χρόνο στο πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη. Εκεί είχαμε και μια ευχάριστη έκπληξη. Μιά ανταποκρίτρια από την Αγγλία του BBC II μας πλησίασε και μας ζήτησε να κάνουν με το συνεργείο τους ένα γύρισμα κατά τη διάρκεια της δράσης μας στο δρόμο. Πραγματοποιήθηκαν τελικά τα γυρίσματα και σήμερα Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 στις 11 το βράδυ ώρα Ελλάδας το BBC II θα προβάλλει το υλικό που δημιούργησε. Έχουμε και εμείς αγωνία να δούμε το αποτέλεσμα”, σημείωσε.
Ακούστε τη συνέντευξη και τα τραγούδια του Στάθη Βασιλειάδη:

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα