Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τραγωδία στη Δράμα – Πέρασε τον φίλο του για θήραμα και τον σκότωσε

Κοινοποίηση

Ένα ακόμη θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου κατά τη διάρκεια του κυνηγίου στη Δράμα.  
Πιο συγκεκριμένα, ένας κυνηγός έχασε τη ζωή του κοντά στο χωριό Πολυνέρι όταν φίλος του τον πέρασε για θήραμα και τον πυροβόλησε. Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε ένα ασθενοφόρο αλλά και η Πυροσβεστική ενώ διενεργείται προανάκριση.

Τι αναφέρει η Αστυνομία:  
Το Σάββατο (3-12-2016) το μεσημέρι, 71χρονος ημεδαπός τραυματίσθηκε θανάσιμα, κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριόχοιρου, σε δασική περιοχή, στο Πολυνέρι Δράμας.


Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, ένας 56χρονος ημεδαπός κυνηγός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί θύρας.


Ειδικότερα, το Σάββατο το μεσημέρι, σε μη επιτρεπόμενη έκταση διενέργειας θύρας, στο Πολυνέρι Δράμας, κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριόχοιρου, ο 56χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 71χρονο.


Κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε και κατείχε ο 56χρονος καθώς και 14 κυνηγετικά φυσίγγια, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή και το όχημά του.


Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα