Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Μπέττυ Μαγγίρα αποκαλύπτει τα σκαμπανεβάσματα στον γάμο της

Κοινοποίηση


Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης είναι μαζί δεκατέσσερα χρόνια και όπως όλες οι σχέσεις έχουν περάσει τη δική τους κρίση. 
Η γνωστή performer από την Ξάνθη μίλησε στο περιοδικό People για τα σκαμπανεβάσματα που είχε ο γάμος τους.
Η Μπέττυ Μαγγίρα παραδέχτηκε: «Η σχέση πάντα περνάει από διάφορα στάδια. Για να διατηρηθεί η σπίθα, θέλει πολλή δουλειά. Η καθημερινότητα, τα παιδιά, η κούραση, οι υποχρεώσεις σίγουρα μπορεί να φέρουν εντάσεις και κραδασμούς. Θεωρώ όμως ότι η σωστή επικοινωνία με το σύντροφο είναι το παν. Να ανοίγεσαι, να μιλάς. Δεν πρέπει να περιμένεις από τον άλλο να μαντέψει τι έχεις. Πρέπει να του το πεις. Και επειδή οι άντρες είναι λιγομίλητοι, πιστεύω πως αυτοί θέλουν τράβηγμα να μιλήσουν. Εγώ είμαι πάντα του πολύ «μπλα μπλα». Μιλούσα, το έψαχνα, το ανέλυα. Έτσι όμως τον μαθαίνεις τον άλλο, έρχεσαι πιο κοντά και καταλαβαίνεις τον άνθρωπό σου. Η επικοινωνία και το να ταιριάζετε ως χαρακτήρας είναι το παν».
«Με τα χρόνια μιλάς πια με τα μάτια με τον άλλο. Αλλά με τον Δημήτρη είχαμε πολύ καλή επικοινωνία από την αρχή. Ήμουν πολύ ανοιχτή και εγώ, πράγμα που δεν συνήθιζα παλιότερα. Πιο μικρή ντρεπόμουν, είχα αντιστάσεις και δεν έδειχνα όλα τα κομμάτια του χαρακτήρα μου. Μπορεί να έχουν υπάρξει περίοδοι που ήμασταν πιο κουρασμένοι ή υπήρξαν σκαμπανεβάσματα», κατέληξε. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα