Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μπέττυ Μαγγίρα: “Τον σιχαίνομαι το χρόνο που περνά τόσο γρήγορα, δεν μου αρέσει καθόλου”

Κοινοποίηση


Συνέντευξη παραχώρησε η Μπέττυ Μαγγίρα, που έλκει την καταγωγή της από την Ξάνθη, με αφορμή παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί.
Η ηρωίδα που υποδύεται έχει ένα άγχος με την εικόνα της και το χρόνο. Ποια είναι, όμως, η δική της σχέση με το χρόνο; Η γνωστή showwoman ποζάρει και μιλά για όλα στο περιοδικό “People”.
“Τον σιχαίνομαι το χρόνο που περνά τόσο γρήγορα, δεν μου αρέσει καθόλου! Μέχρι στιγμής είμαι μια χαρά με τον εαυτό μου, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου που μεγαλώνω. Θεωρώ ότι τα νιάτα είναι υπέροχα και είναι κρίμα που όταν είμαστε στη δεκαετία των 20 δεν έχουμε τα μυαλά που έχουμε αργότερα.
Παρ’ όλα αυτά, κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της. Στη φάση που είμαι τώρα νιώθω καλύτερα από ποτέ, γιατί ξέρω πολύ καλά τι θέλω και πώς να το ζητήσω. Πιστεύω πως η γυναίκα όσο μεγαλώνει γίνεται πολύ καλύτερη. Για τον άντρα δεν ξέρω αν ισχύει αυτό!”, παραδέχεται.
Θα έκανε μια αισθητική επέμβαση αν κάτι πάνω της την ενοχλούσε; “Είμαι υπέρ των επεμβάσεων όταν γίνονται με μέτρο και όριο. Παρακολουθώ, όμως, κάποιες εκπομπές στο E! Entertainment, όπου συνειδητοποιείς πως μπορεί να γίνουν επικίνδυνη εμμονή. Βλέπεις γυναίκες που παραμορφώνονται από τις πλαστικές, αλλά νομίζουν ότι είναι πιο όμορφες, έτσι όλο αυτό γίνεται ασθένεια. Αλλά αν μία κοπέλα δεν έχει καθόλου στήθος, έχει γαμψή μύτη και θέλει να νιώσει καλύτερα, γιατί να μην το κάνει; Aν είχα πάνω μου κάτι που με ενοχλούσε πολύ, δεν θα φοβόμουν τη λύση της επέμβασης”.
Πάντως δεν της αρέσει να λέει την ηλικία της. “Δεν μου αρέσει να τη λέω γιατί με σοκάρουν οι αριθμοί, όχι επειδή είναι μικροί ή μεγάλοι, αλλά γιατί με κάνουν να συνειδητοποιώ πως ο χρόνος μου τελειώνει και δεν θα προλάβω να κάνω αυτά που έχω σκεφτεί και ονειρευτεί”.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα