Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο σκύλος ξετρύπωσε τα ναρκωτικά – Χειροπέδες σε 44χρονο στην Ξάνθη με κάνναβη στο σπίτι του

Κοινοποίηση


Κατασχέθηκαν 127,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 1 πιστόλι κρότου και 1 γεμιστήρα     
Συνελήφθησαν την Πέμπτη (1-12-2016), στους νομούς Ξάνθης και Δράμας, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφάλειας Ξάνθης και Δράμας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 55 και 44 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση.        
Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, την Πέμπτη το πρωί, σε χωριό της Ξάνθης, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, συνέλαβαν τον 44χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία του καθώς και στην κατοχή του, εντόπισαν δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 111,3 γραμμαρίων, ένα (1) πιστόλι κρότου και 1 γεμιστήρα. 
Στη δεύτερη περίπτωση, την Πέμπτη το μεσημέρι, στη Δράμα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, συνέλαβαν τον 55χρονο, διότι εντόπισαν στην κατοχή και την οικία του, τρεις (3) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 16 γραμμαρίων. 
Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών, 1 πιστόλι κρότου και 1 γεμιστήρα.
Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενεργούν τα Τμήματα Ασφάλειας Ξάνθης και Δράμας.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα