Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ απαντά στον Βασίλη Τσολακίδη

Κοινοποίηση

Για πολλοστή φορά ο κ. Βασίλης Τσολακίδης έκανε επίδειξη λαϊκισμού μέσω της χθεσινής γραπτής ανακοίνωσης που εξέδωσε βάλλοντας εναντίον της δημοτικής αρχής του Δήμου Αβδήρων.
Μέσα στο μικροπολιτικό του παραλήρημα αναφέρθηκε και σε ζητήματα της ΔΕΥΑΑ. Πάγια τακτική μου είναι να μην ασχολούμαι με μικρότητες. Οι γραφικότητες άλλωστε δε χρίζουν απάντησης αφού μόνο γέλιο προκαλούν. Τα ψεύδη όμως δε μπορούν να μείνουν αναπάντητα.
Γι’ αυτόν το λόγο διευκρινίζω προς αποκατάσταση της αλήθειας ότι:
1. Η δικαστική υπόθεση με εργαζόμενο της ΔΕΥΑΑ δεν έχει ακόμη εκδικαστεί. Οποιοδήποτε σχόλιο επομένως, όχι μόνο είναι περιττό αλλά συνιστά και ασέβεια στο θεσμό της δικαιοσύνης. Εμείς, συνεπείς στις αρχές μας, θα σεβαστούμε τη δικαστική απόφαση, όποια κι αν είναι αυτή, και θα αποφύγουμε τα παιχνίδια πολιτικών σκοπιμοτήτων στην πλάτη ενός εργαζόμενου.
2. Το ήμισυ της ζημίας των 700.000 ευρώ που αναφέρεται στο υστερόγραφο της ανακοίνωσης του κ. Τσολακίδη αφορά το οικονομικό έτος 2014 κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του οποίου τη διοίκηση της ΔΕΥΑΑ είχε η παράταξή του! Ας απολογηθεί συνεπώς για τα πεπραγμένα του και μετά ας κάνει κριτική.
Είναι αυτονόητο ότι ο κ. Τσολακίδης δικαιούται να αντιπολιτεύεται όπως νομίζει. Δεν δικαιούται όμως να παραπλανά τους συνδημότες μας με ψεύδη και ανακρίβειες…
Νέος Ζυγός, 19/12/2016
Νικόλαος Χατζόπουλος
Πρόεδρος ΔΣ ΔΕΥΑΑ
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα