Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ευχές και ευχαριστήρια επιστολή από τους RoboSpecialists

Κοινοποίηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη και οι μαθητές του Συλλόγου Ρομποτικής Ξάνθης, σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και το Νέο Έτος 2017 να είναι γεμάτο όμορφες και δημιουργικές στιγμές!
Χρόνια πολλά!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ρομποτικής Ξάνθης , επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του προς όλους τους χορηγούς, για την ευγενική τους χορηγία να ενισχύσουν τη συμμετοχή των παιδιών μας ”filONEs” στη φετινή Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που πραγματοποιήθηκε στο Νέο Δελχί της Ινδίας 25-27 Νοεμβρίου 2016.
COSMOTE, ΣΕΚΕ Α.Ε , SMIRDEX A.E, ΥΙΟΙ Α ΠΑΝΤΑΖΙΔΗ Ο.Ε, NOVA MAD ΦΕΛΕΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, MATERIAL ΝΕΣΤΟΡΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Μ.Ε ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΑΦΟΙ ΡΟΥΣΣΟΥ Α.Ε, TELIA & PAULA, ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΑΡΕΝΙΔΗ Π. ΣΑΒΒΑ, ΙΑΤΡΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ κ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΑΤΡΟ ΠΑΥΛΙΔΗ ΚΥΡΙΑΚΟ, ΤΗΝ ΔΝΣΗ ΤΗΣ ΛΑΦΞ ΛΟΧΑΓΟ ΓΑΛΑΧΟΥΣΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΕΛΙΟ, ΤΖΑΒΑ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΚΑΝΑΛΙ 6 ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ .
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ελπίζουμε ότι η προσφορά σας θα γίνει παράδειγμα και θα παρακινήσει και άλλους που μπορούν, να ακολουθήσουν το παράδειγμα σας. 
Με εκτίμηση το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα