Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Καβάλα: Είδε το λογαριασμό και έβγαλε όπλο – Χαμός σε ταβέρνα με πρωταγωνιστή 31χρονο

Κοινοποίηση


Ο νεαρός παρήγγειλε και αφού έφαγε ζήτησε το λογαριασμό. Τα όσα ακολούθησαν όταν τον είδε δύσκολα θα ξεχαστούν από την υπεύθυνη και τους υπόλοιπους πελάτες.
Του φάνηκε αυξημένος ο λογαριασμός και έβγαλε πιστόλι! Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν 31χρονο Αλβανό διότι πήγε σε κατάστημα εστίασης και απείλησε με πιστόλι κρότου – αερίου την 57χρονη υπεύθυνη σε αυτό, διαμαρτυρόμενος για το λογαριασμό που είχε πληρώσει λίγη ώρα νωρίτερα. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε το όπλο. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.
Τι αναφέρει η Αστυνομία: 
Συνελήφθη προχθές (31-12-2016), το απόγευμα, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.


Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 31χρονο, διότι μετέβη σε κατάστημα εστίασης και απείλησε με πιστόλι κρότου – αερίου την 57χρονη ημεδαπή υπεύθυνη σε αυτό, διαμαρτυρόμενος για το λογαριασμό που είχε πληρώσει λίγη ώρα νωρίτερα.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε το παραπάνω όπλο.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα