Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έπαθε και έμαθε ο Μπουτάρης – Τόνους αλάτι προμηθεύεται από το Πόρτο Λάγος

Κοινοποίηση



Το πάθημα έγινε μάθημα όπως φαίνεται για τον δήμο Θεσσαλονίκης και τον Γιάννη Μπουτάρη… 

Όπως αποκαλύπτει με δημοσίευμά της η σημερινή ThessNews, αποστολή του δήμου με φορτηγά πήγαν στο Πόρτο Λάγος να γεμίσουν… αλάτι. 
Εντελώς ξαφνικά, αλλά όπως φαίνεται οργανωμένα, ο Δήμος Θεσσαλονίκης έστειλε αποστολή με κονβόι φορτηγών στο Πόρτο Λάγος της Ξάνθης, προκειμένου να φορτώσουν αλάτι, μετά από συμφωνία που πέτυχε με τις «Ελληνικές Αλυκές». 
Ο ακροατής του «Ράδιο Θεσσαλονίκη» και αναγνώστης της ThessNews, Κώστας Νικηφόρου, εντόπισε στις Αλυκές τα φορτηγά του Δήμου Θεσσαλονίκης και έστειλε τις σχετικές φωτογραφίες.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ: 
Η απόφαση πάρθηκε από τον δήμαρχο, που ζήτησε να μάθει εάν υπάρχουν αποθέματα αλατιού, σε περίπτωση νέας κακοκαιρίας (φημολογείται ότι ξαναρχίζει από Τετάρτη), πήρε αρνητική απάντηση και αμέσως έδωσε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες να βρουν τρόπο να έρθει αλάτι στην πόλη και στις αποθήκες του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Τα ξημερώματα, λοιπόν, έξι φορτηγά έφυγαν από την πόλη και κατευθύνθηκαν στο Πόρτο Λάγος, όπου ο αναγνώστης μας τα εντόπισε γύρω στις 12 το μεσημέρι να φορτώνουν αλάτι και αμέσως μετά ξεκίνησαν για τον δρόμο της επιστροφής.

Σ

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα κάνει νέα αποστολή μέσα στην επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να έρθουν κι άλλοι τόνοι αλατιού, για να μη δημιουργηθεί δεύτερη φορά το μπάχαλο της προηγούμενης εβδομάδας, και υπάρχει συμφωνία με τις «Ελληνικές Αλυκές» για πολλούς τόνους αλατιού, προκειμένου να είναι πανέτοιμος ο μηχανισμός σε άλλη παρόμοια περίπτωση σφοδρής χιονόπτωσης.

Πηγή: thessnews.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα