Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εξαφανίστηκε η οικογένεια του 15χρονου που φέρεται να σκότωσε τον 6χρονο στην Κομοτηνή

Κοινοποίηση

Η είδηση ότι ένας 15χρονος Ρομά φέρεται να είναι ο βιαστής και δολοφόνος ενός 6χρονου επίσης Ρομά στην Κομοτηνή, έχει συγκλονίσει την τοπική κι όχι μόνο κοινωνία.
Μία μέρα μετά την ομολογία του 15χρονου στην αστυνομία ότι βρίσκεται πίσω από τον βιασμό και τον στραγγαλισμό του μικρού παιδιού, η οικογένεια του έχει εξαφανιστεί από τον καταυλισμό που διέμενε.
Οι ίδιοι είναι πλέον ανεπιθύμητοι στο Αλάν Κουγιού και είναι άγνωστο μέχρι στιγμής που έχουν πάει, προκειμένου να αποφύγουν τυχόν συγκρούσεις και διαπληκτισμούς.
Χθες, άλλωστε η μητέρα του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ απείλησε με βεντέτα, δηλώνοντας: «Αυτό το παιδί, αν το αφήσουν οι αστυνόμοι, θα το μαχαιρώσω! Και θα το φέρω στην αστυνομία. Με τα χέρια μου. Έκαψαν την ψυχή μου. Να φάει ισόβια μέσα θέλω. Τα έκανε όλα μόνος του».
Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του εξάχρονου είχαν χαθεί το βράδυ της Κυριακής από τον συνοικισμό Ρομά Αλαν Κουγιού και οι γονείς του είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του. Το πρωί της Δευτέρας κινητοποιήθηκε το «Χαμόγελο του Παιδιού», που εξέδωσε Amber Alert.
Το παιδί βρέθηκε νεκρό χθες το μεσημέρι, σκεπασμένο με μπουφάν και δεμένο χειροπόδαρα, σε σημείο που υπέδειξε ο 15χρονος, στην αυλή ενός εγκαταλειμμένου σπιτιού, στο κέντρο της πόλης της Κομοτηνής. Η κηδεία του θύματος έγινε σήμερα.
tvxs.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα