Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Έλσα Καριώτη από την Ξάνθη στο Rising Star – Κατεβάστε την εφαρμογή και ψηφίστε (+ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση

Η Έλσα Καριώτη, ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια από την Ξάνθη, θα βρεθεί την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στη σκηνή του Rising Star, που προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 (στις 21:00), για να τραγουδήσει ζωντανά. 

Η ίδια ετοιμάζεται πυρετωδώς για την εμφάνισή της κατά τη διάρκεια της οποίας κοινό και κριτική επιτροπή θα αποφανθούν για το εάν θα περάσει στην επόμενη φάση. Ο κόσμος μπορεί να την στηρίξει κατεβάζοντας τη σχετική εφαρμογή του τηλεοπτικού προγράμματος και να την ψηφίζει καθ’ όλη τη διάρκεια της ερμηνείας της. 
Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαμοργή από τους ακόλουθους συνδέσμους: 
Σε κάθε live του Rising Star, oι διαγωνιζόμενοι βρίσκονται πίσω από έναν μεγάλο τοίχο και τραγουδούν. Κάθε φορά που κάποιος τηλεθεατής δίνει μέσω της παραπάνω εφαρμογής μια θετική ψήφο στον κάθε διαγωνιζόμενο τον βοηθά για να περάσει στην επόμενη φάση.  Μόλις οι ψήφοι των τηλεθεατών ξεπεράσουν το απαιτούμενο ποσοστό μέσω της εφαρμογής Rising Star Greece, ο τοίχος αυτομάτως σηκώνεται και ο διαγωνιζόμενος βλέπει τους κριτές και το κοινό, και προκρίνεται στην επόμενη φάση. 
Λίγα λόγια για την Έλσα
Η Έλσα ασχολείται με την μουσική από 6 χρονών. Τελείωσε το Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και ακολούθως σπούδασε μουσική, παρακολούθησε μαθήματα πιάνου και κλασσικού τραγουδιού και έχει πτυχίο Μουσικής Παιδαγωγικής. Το μικρόβιο του τραγουδιού το κόλλησε από τον πατέρας της, ο οποίος παίζει μπουζούκι. Τα τελευταία 10 χρόνια η Έλσα τραγουδά επαγγελματικά σε διάφορες μουσικές σκηνές, ενώ φέτος εμφανίζεται στο Λίθοινο κάθε Παρασκευή, στην Ξάνθη.  





ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα