Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Έλσα Καριώτη που σάρωσε στο Rising Star μιλάει στο XanthiNea – “Η μουσική είναι έρωτας”

Κοινοποίηση

Στο XanthiNea.gr μιλάει η Έλσα Καριώτη, η πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια από την Ξάνθη που σάρωσε στο Rising Star, γκρεμίζοντας τον τοίχο και αποσπώντας ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια από την κριτική επιτροπή και το κοινό του γνωστού τηλεοπτικού παιχνιδιού. Η Έλσα ανήκει πλέον στην ομάδα του Κώστα Μακεδόνα και μιλά για τους λόγους που την οδήγησαν στο να πάρει μέρος στο Rising Star αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια και όνειρα για τη μουσική. 

Πώς πήρες την απόφαση να πας στο Rising Star και τί προσδοκείς να κερδίσεις μετά το τέλος του παιχνιδιού; 
Η αλήθεια είναι ότι είχα κάνει και άλλες προσπάθειες να μπω σε κάποιο talent show, αλλά δεν τα είχα καταφέρει. Όταν είδα τη διαφήμιση για το Rising tar αποφάσισα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια. Ο λόγος που έκανα τις προσπάθειες αυτές είναι γιατί θεωρώ ότι τέτοιου είδους προβολή προσφέρει κάποια αναγνωρισιμότητα με αποτέλεσμα να ανοίγουν πιο εύκολα επαγγελματικές πόρτες στη συνέχεια.
Ήδη από την πρώτη στιγμή που τραγούδησες ζωντανά απεσπασες ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια τόσο από το κοινό όσο και από την επιτροπή. Τί ένιωσες εκείνη τη στιγμή; 
Να σου πω την αλήθεια εκείνη την ώρα ένιωσα δικαίωση για τις προσπάθειες όλων αυτών των χρόνων. Συγκινήθηκα πάρα πολύ για τα καλά λόγια των κριτών και ιδιαίτερα της Δέσποινας Βανδή. Δεν περίμενα να σηκωθεί και να με αγκαλιάσει.
Πόσο εύκολο είναι για έναν καλλιτέχνη, και δη μία τραγουδίστρια όπως εσύ, που ζει και εργάζεται στην επαρχία να βρει πόρτες ανοιχτές; 
Δεν είναι καθόλου εύκολο. Γι’ αυτό άλλωστε δήλωσα συμμετοχή στο παιχνίδι. Είναι αλήθεια ότι στην επαρχεία υπάρχουν ελάχιστες μουσικές σκηνές. Επομένως, μια συμμετοχή σε ένα τέτοιο talent show σου δίνει την ευκαιρία να σε γνωρίσει τόσο ο κόσμος όσο και άνθρωποι του χώρου.
Τί είναι για σένα το τραγούδι και η μουσική; 
Νομίζω είναι δύσκολο να απαντήσω. Πριν γίνω μητέρα θα μπορούσα να σου πω ότι η μουσική και το τραγούδι ήταν τα πάντα για εμένα. Τώρα θα τολμήσω να πω πως είναι έρωτας ένας μεγάλος μου έρωτας. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνω κάτι άλλο πέρα από αυτό. Είναι η κινητήριος δύναμή μου.
Ο κόσμος σε στήριξε ένθερμα δίνοντας σου ένα ιδιαίτερα σημαντικό ποσοστό ψήφων. Θα άλλαζες κάτι στην πρώτη σου εμφάνιση στο παιχνίδι αν σου έδιναν τη δυνατότητα; 
Νομίζω πως όχι. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τον εαυτό μου. Έκανα μια καλή προσπάθεια και αναγνωρίστηκε από τον κόσμο, τον οποίο ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά.
Τί σχέδια κάνεις για το μουσικό σου μέλλον;
Θα ήθελα σίγουρα να κάνω κάποιες ωραίες συνεργασίες και γιατί όχι και ένα δικό μου τραγούδι.
Με ποιόν θα ήθελες να συνεργαστείς;
Υπάρχουν πάρα πολλοί καλλιτέχνες με τους οποίους θα ήθελα να συνεργαστώ. Ένας από αυτούς είναι και ο Κώστας Μακεδόνας. Ο οποίος άλλωστε έχω την τύχη να είναι coach μου.
Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος περίμενε να σε επιλέξει η Δέσποινα Βανδή, η οποία φάνηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένη μαζί σου. Μάλιστα δεν δίστασε να σηκωθεί και να σε αγκαλιάσει. Όμως στο προηγούμενο live είδαμε να αποτελείς ένα από τα δυνατά χαρτιά του Κώστα Μακεδόνα. Είσαι ευχαριστημένη με αυτή την ανατροπή;
Όταν δήλωσα συμμετοχή, η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι θα ήθελα να πάω με την ομάδα του Κώστα Μακεδόνα, με τον οποίο θεωρώ ότι ταιριάζουμε μουσικά. Μετά το πρώτο live και αυτό που εισέπραξα από την Δέσποινα Βανδή σε συνδυασμό με τα σχόλια του κόσμου με έκαναν να πιστέψω ότι θα είμαι στην ομάδα της. Αυτός ήταν και ο λόγος που ξαφνιάστηκα όταν άκουσα το όνομα μου.
Ο Κώστας Μακεδόνας σε επέλεξε στην ομάδα του. Πώς πιστεύεις ότι θα είναι η συνεργασία σου μαζί του;
Ήδη φαίνεται ότι θα είναι μια πολύ όμορφη εμπειρία. Θεωρώ ότι ταιριάζουμε μουσικά και ότι θα πάρω πολλά από αυτόν.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γκρέμισε τον τοίχο του Rising Star η Έλσα Καριώτη από την Ξάνθη – Ανατριχιαστική ερμηνεία

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα