Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στο Νοσοκομείο η 14χρονη μαθήτρια που τραυματίστηκε από λεωφορείο στην Κοτύλη (+ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση


Στο Νοσοκομείο της Ξάνθης νοσηλεύεται η 14χρονη μαθήτρια που το πρωί της Πέμπτης τραυματίστηκε από λεωφορείο του ΚΤΕΛ, στην Κοτύλη. 
Η άτυχη μαθήτρια παρασύρθηκε από το όχημα το οποίο κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες κατέληξε πάνω σε ένα σπίτι στην ορεινή περιοχή. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία φαίνεται πως το χειρόφρενο του οχήματος λύθηκε με αποτέλεσμα αυτό να αρχίσει μια τρελή κούρσα και να καταλήξει πάνω σε ένα σπίτι. Για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε το ατύχημα διενεργείται προανάκριση από την Αστυνομία. 
Η μαθήτρια μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο όπου και την επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας της. 
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης, επισκέφτηκε τη μικρή μαθήτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου και ενημερώθηκε από τους γιατρούς και τον Διοικητή του Νοσοκομείου για την πορεία της υγείας της, ενώ σε συνομιλία με τους γονείς του παιδιού υποσχέθηκε ότι θα είναι δίπλα τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, σε ότι χρειαστούν.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα