Παρασκευή, 8 Μαρτίου, 2024

Φρίκη στη Θράκη: Βίασε στον δρόμο ανήλικο ζητιάνο – Στη φυλακή οι γονείς του παιδιού

Κοινοποίηση


Φρίκη στην Κομοτηνή με θύμα ένα μικρό αγοράκι που αναγκαζόταν να ζητιανεύει καθημερινά. Ο βιασμός, οι ξυλοδαρμοί και οι αποκαλύψεις αναστατώνουν την πόλη…
Εντοπίστηκε το 2014 να περιπλανιέται στην πόλη της Κομοτηνής, ζητιανεύοντας και πουλώντας μικροαντικείμενα. 
Η περίπτωση του μικρού αγοριού είναι πραγματικά σοκαριστική, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι ίδιοι οι γονείς του ήταν αυτοί που ευθύνονταν για την κακή σωματική και ψυχολογική του κατάσταση. Οι γονείς ανάγκαζαν το παιδί να ζητιανεύει για να τους φέρνει τα χρήματα στο σπίτι. Το πλέον σοκαριστικό της υπόθεσης είναι ότι το μικρό αγόρι είχε βιαστεί το διάστημα που ζητιάνευε στους δρόμους από άγνωστο ενήλικα άνδρα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ένα αδύναμο πλάσμα για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του. Ο δράστης κυκλοφορεί ανενόχλητος αφού δεν συνελήφθη και έμεινε ατιμώρητος για το έγκλημα.
Ξυλοδαρμοί από τους γονείς
Οι γονείς του ανήλικου αγοριού σε καθημερινή βάση εξωθούσαν υπό την απειλή σωματικής και ψυχολογικής βίας, τον ανήλικο στην επαιτεία και στην πώληση μικροαντικειμένων, θέτοντας με τον τρόπο αυτό, σε υψηλό κίνδυνο την σωματική υγεία και ακεραιότητά του. Ο ανήλικος στην προσπάθειά του να μαζέψει χρήματα για λογαριασμό των κατηγορουμένων φοβούμενος τις βίαιες αντιδράσεις τους και τις σωματικές τιμωρίες που του επέβαλαν αναγκαζόταν να περιφέρεται μόνος του στην πόλη της Κομοτηνής, με αποτέλεσμα να υφίσταται σε καθημερινή βάση σωματική κακουχία, η οποία έθετε σε σοβαρό κίνδυνο την σωματική και ψυχική του υγεία.

ΔιαφήμισηΚάντε τώρα το πρώτο βήμα για το σώμα σας έτσι όπως θα το θέλατε αυτό το καλοκαίρι. Δείτε πως ΕΔΩ

Ο βιασμός του ανήλικου παιδιού
Κατά το χρονικό διάστημα το οποίο το παιδί περιπλανούνταν στην Κομοτηνή ζητιάνευε αποδείχθηκε ότι, ο ανήλικος έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από άγνωστο ενήλικο δράστη, τουλάχιστον μία φορά.
Η σωτήρια παρέμβαση της εισαγγελέως Ροδόπης
Η συμπεριφορά των γονέων του ανήλικου επέφερε ανεπανόρθωτη βλάβη στην ψυχική και σωματική υγεία του ανήλικου με αποτέλεσμα να κριθεί σκόπιμη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ροδόπης, η απομάκρυνση του ανήλικου από τον παθογόνο οικογενειακό του περιβάλλον για λόγους προστασίας και ασφάλειας. Την υπόθεση χειρίσθηκαν κατά την προδικασία οι εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές της Ροδόπης και πλέον το παιδί βρίσκεται σε προστατευμένο περιβάλλον, μακριά από τους δρόμους και φυσικά μακριά από τους γονείς του που το υπέβαλλαν σε καθημερινά βασανιστήρια.
Φυλάκιση στους γονείς
Πριν από λίγες μέρες εκδόθηκε απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ξάνθης με την οποία καταδικάσθηκαν ομόφωνα σε ποινή κάθειρξης 12 ετών οι γονείς του ανήλικου αγοριού και οδηγήθηκαν σε σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας για να εκτίσουν την ποινή τους.
Πηγή: xronos.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα