Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βασιλακάκης: «Τυχαίνει κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Κοινοποίηση


Στην τύχη και στην τόλμη απέδωσε ο Θοδωρής Βασιλακάκης το γκολ που σημείωσε (και πάλι) κόντρα στον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε στην καλή παράδοση που έχει δημιουργήσει με τους «πράσινους». 
Ο δήμιος του Παναθηναϊκού, Θοδωρής Βασιλακάκης, μίλησε στην κάμερα της Nova λίγη ώρα μετά το 1-0 της Ξάνθης επί του «τριφυλλιού» και τόνισε ότι το γκολ που πέτυχε οφείλεται στην τύχη και στην τόλμη που είχε. 
«Τυχαίνει με τον Παναθηναϊκό», αναφέρθηκε στην παράδοση που έχει δημιουργήσει με τους «πράσινους». 
Αναλυτικά μίλησε για: 
-το γκολ που πέτυχε: «Δεν ξέρω τι να πω για το γκολ. Είναι λίγο παράξενο, θέλει λίγο τύχη, θέλει και να τολμήσεις. Πιστεύω πως τυχαίνει ότι είναι κόντρα στον Παναθηναϊκό» 
-το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός έχει μια γρήγορη ομάδα, είχε την κατοχή, μας κούρασε είναι η αλήθεια, αλλά επανήλθαμε σε αυτό που ήμασταν κάποια στιγμή στο πρωτάθλημα. Δηλαδή να είμαστε ομάδα και να τρέχει ο ένας για τον άλλον. Δεν είχαμε ματς μέσα στην εβδομάδα και ξεκουραστήκαμε λίγο περισσότερο κι αυτός μας βοήθησε. Οποιος θα έβαζε το γκολ θα κέρδιζε, το βάλαμε εμείς και πήραμε τη νίκη». 
-την πορεία της Ξάνθης: «Τον Ιανουαρίου κουραστήκαμε αρκετά. Παίξαμε 10-11 ματς μέσα σε λίγες μέρες. Δεν είμαστε μεγάλη ομάδα, δεν έχουμε μεγάλο μπάτζετ να έχουμε 25 παίκτες. Γι’ αυτό κουραστήκαμε. Δεν θα σου πω ότι επανέρχεται η ομάδα αλλά νιώθει καλύτερα το σώμα. Είναι διαφορετικά να κάνεις προπόνηση και διαφορετικά να μένεις στα βίντεο» 
-την τακτική: «Το ποδόσφαιρο είναι εγκεφαλικό παιχνίδι. Χρειάζεται η φυσική κατάσταση αλλά εάν δεν έχεις το μυαλό δεν μπορείς. Η προπόνηση βοηθάει αυτό το πράγμα. Εάν δεν προλαβαίνεις να κάνεις προπόνηση είναι εύκολο να χάσεις το μυαλό σου. Είμαστε καλά επανήλθαμε και αυτό έχει σημασία. Κάνουμε άμυνα από την επίθεση. Ξεκινάμε επιθετική άμυνα. Γι’ αυτό μας κάνουν λίγες επιθέσεις αλλά και γι’ αυτό κάνουμε κι εμείς λίγες τελικές».
sport-fm.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα