Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μεγάλη νικήτρια στο Blind Taste του Star η Θρακιώτισσα «Χατζηπαναγής» Βίκυ Σουπιάδου!

Κοινοποίηση

Μεγάλη νίκη με ανατροπή πέτυχε η Βίκυ Σουπιάδου, που θεωρείται το μεγαλύτερο όνομα που έχει αναδείξει το θρακιώτικο γυναικείο ποδόσφαιρο στο παρελθόν στη δημοφιλή εκπομπή μαγειρικής Blind Taste του Star όπου ξεδίπλώσε το ταλέντο της στη μαγειρική. 

Η Βίκυ Σουπιάδου, που κατάγεται από την Διομήδεια Ξάνθης κατοικεί τα τελυταία 20 χρόνια στην Αθήνα όπου είναι υπέυθυνη καταστήματος εστίασης, όπως και τα δυος της αδερφια που ασχολουνται με την μαγειρική ως σεφ. 
Από την Δευτέρα και όλη την εβδομάδα εμφανιζόταν σε αυτήν την εκπομπή μαγειρικής με παρουσιάστη τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Στην παρουσίασή της πάντως δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα ποδοσφαιρικά της χρόνια και στο γεγονός ότι λόγω αθλητισμού βρέθηκε από μικρή μακριά από το σπίτι της και έμαθε να μαγειρεύει. 
Πάντως αν και στα πρώτα επεισόδια βρισκόταν στην 4η θέση της κατάταξης και την προτελευταία στην τρίτη με 54 βαθμούς έξι λιγοτερους από την πρωτη Χριστίνα Παναγιωτοπούλου τελικά η Σουπιάδου έκανε την μαγική της ντριμπλα, «ρίσκαρε» και κέρδισε με 87 βαθμούς στο τέλος αυτόν τον διαγωνισμό σε ισοβαθμία με τον Λευτέρη και πλέον θα την παρακολουθούμε και την επόμενη εβδομαδα από το Star Channel.
thrakisports.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα