Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΕΠΑΜ Ξάνθης: Απαράδεκτες και επικίνδυνες οι δηλώσεις Βασιλακόπουλου

Κοινοποίηση

Θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε κεραυνό εν αιθρία τις δηλώσεις Βασιλακόπουλου και αποτέλεσμα γεροντικής άνοιας, αν δεν προερχόταν από ένα ακόμα πιόνι ενός πολιτικού συστήματος που προσπαθεί με κάθε τρόπο να εφαρμόσει το διαίρει και βασίλευε και όχι μόνο.
Οι δηλώσεις αυτές, στην καλύτερη των περιπτώσεων, δείχνουν εγκληματική άγνοια του γεγονότος πως στην Ξάνθη συνυπάρχουν αρμονικά και υποδειγματικά χριστιανοί και μουσουλμάνοι δεκαετίες τώρα πάρα της προσπάθειες για το αντίθετο του προξενείου και παρά τις προσπάθειες κάποιων χρησίμων ηλιθίων ή έμμισθων προβοκατόρων.
Οι δηλώσεις αυτές πέρα από ευθεία προσβολή κατά του Ξανθιώτικου λαού προσπαθούν να προκαλέσουν εντυπώσεις σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τα εθνικά θέματα και για την γεωπολιτική και γεωστρατηγική κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή και ως εκ τούτου αναμένουμε την δικαιοσύνη να πράξει το έργο της και αναζητήσει ευθύνες από όσους προσπαθούν να διαταράξουν την κοινωνική ειρήνη και συνοχή στην περιοχή, να καλλιεργήσουν κλίμα φόβου και διχασμού και να δημιουργήσουν εντυπώσεις σε διεθνές επίπεδο διαδίδοντας αβάσιμες εικασίες και προβάλλοντας μία στρεβλή εικόνα για την Ξάνθη αλλά και την Ελλάδα συνολικά.
Τέλος καλούμε τους Ξανθιώτες αλλά και όλους τους Έλληνες πολίτες να οργανωθούν σε ένα κοινό παλλαϊκό μέτωπο, πέρα από κάθε διαχωρισμό που προσπαθεί να επιβάλει το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα, για να διεκδικήσουν την ευημερία τους, την κοινωνική συνοχή  και ειρήνη και πάνω από όλα τον τόπο τους που τόσο ξεδιάντροπα ξεπουλά το πολιτικό σύστημα στο σύνολο του.
Στα πλαίσια αυτού του ξεπουλήματος οι «ιθαγενείς» αποτελούν έναν ενοχλητικό παράγοντα που μπορεί να αντιμετωπιστεί εύκολα με την μέθοδο του διαίρει και βασίλευε. Οπότε ας αναρωτηθεί ο καθένας. Διαίρει και βασίλευε ή η ισχύς εν τη ενώσει;
Με Εκτίμηση
Η συντονιστική ομάδα ΕΠΑΜ Ξάνθης
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα