Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Γλέντησαν οι κυνηγοί της Ξάνθης

Κοινοποίηση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης το Σαββάτο 4 Φεβρουαρίου στο κέντρο ‘’ΔΙΟΓΕΝΗΣ’’, οι κυνηγοί με τις οικογένειες τους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και σύσσωμοι οι τοπικοί φορείς της περιοχής μας, όπου γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με παραδοσιακούς χορούς από χορευτές του Πολιτιστικού Συλλόγου Λέυκης και στην συνέχεια ο Πρόεδρος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στο έργο του Συλλόγου, απονεμήθηκαν 3 τιμητικές πλακέτες, η πρώτη στον κ. Παπαχρόνη Ιωάννη Πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης και Πρόεδρο του Γηροκομείου Ξάνθης ως ελάχιστη αναγνώριση για την κοινωνική του προσφορά, η δεύτερη στο μέλος του Συλλόγου κ. Αντωνιάδη Νικόλαο, πρώην μέλος της Εθνικής Ομάδας Σκοποβολής και τωρινός προπονητής στην Εθνική Ομάδα Νέων Σκοποβολής  και στο μέλος του Συλλόγου κ. Θεοδωρίδη Γεώργιο ως υπερήλικα κυνηγό, που παρά την ηλικία του ανεβαίνει ακόμη στα βουνά για το αγαπημένο του κυνήγι, τον αγριόχοιρο.
Το γλέντι διήρκησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες, οι κυνηγοί γλέντησαν με την ψυχή τους και έδωσαν ραντεβού για του χρόνου. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα