Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Στην εκπομπή Leaders ο Θάνος Τζήμερος – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση

Στην εκπομπή Leaders της Δευτέρας, 20.2.2017, ο Θάνος Τζήμερος,  πρόεδρος του κόμματος ”Δημιουργία Ξανά” και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής αποκαλύπτει τα σχέδια του κόμματός του για τη συρρίκνωση του Δημοσίου και την προσέλκυση επενδύσεων. 

Η δημοσιογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου εξηγεί πως εξελίσσεται η βεντέτα μεταξύ Κυβέρνησης και ελεύθερων επαγγελματιών για τα μπλοκάκια.
Ο αρθρογράφος, επιχειρηματίας και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., Άγης Βερούτης διευκρινίζει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ανταγωνισμού για τη ΔΕΗ.
Η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου, σε συνεργασία με το Τimelink.gr, παρουσιάζει την Suzan Wojnicki, τη γυναίκα που κρύβεται πίσω από την επιτυχία του YouTube.
Στην παρουσίαση και την επιμέλεια της εκπομπής, ο αρχισυντάκτης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Ηλίας Παπανικολάου. Η ομάδα αποτελείται από την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Αναστασία Ιωαννίδη, τον υπεύθυνο της εκπομπής Νίκο Σκαρή, τον σκηνοθέτη Θανάση Νικολαϊδη και τον τεχνικό υπεύθυνο Βασίλη Παπαϊωάννου.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα