Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δύο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που κατέληξαν στο νοσοκομείο – Κανένας δεν έπεσε από κερκίδα

Κοινοποίηση

Εκτός κινδύνου είναι ο οπαδός του ΠΑΟΚ που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο από το γήπεδο των Πηγαδίων στο Νοσοκομείο Ξάνθης. Ωστόσο η περίπτωσή του δεν αφορά πτώση από την κερκίδα, όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό, αλλά κρίση επιληψίας.
Σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο ThrakiSportS, ο οπαδός έπαθε επιληπτική κρίση και επειδή οι γιατροί φοβήθηκαν τα χειρότερα, ζήτησαν την εσπευσμένη μεταφορά του στο Νοσοκομείο. Εκεί, ακόμα και μέχρι τις 10.00 το βράδυ υποβαλλόταν σε εξετάσεις και θεωρείται απίθανο να πάρει εξιτήριο, ωστόσο η κατάστασή του «είναι εκτός κινδύνου για την ώρα», όπως ειπώθηκε από ιατρική πηγή στο ThrakiSportS.
Η ίδια πηγή, επίσης, έδειξε μάλλον απορία σε σχέση με την πληροφορία που μετέφεραν όλα τα ΜΜΕ, ανάμεσά τους και το ThrakiSportS, σε σχέση με πτώση από την κερκίδα. Και η διόρθωση οφείλει να γίνει, εφόσον η πληροφορία αυτή που διακινήθηκε στο γήπεδο των Πηγαδίων και έκανε τον γύρο της Ελλάδος, μεταδόθηκε και από το ThrakiSportS.
Από την άλλη, όπως έγινε γνωστό στο ThrakiSportS, αυτό δεν ήταν το μόνο περιστατικό σχετιζόμενο με τον αγώνα της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι φιατροί που βρίσκονται στα επείγοντα του Νοσοκομείου Ξάνθης. Υπήρξε και ένα δεύτερο περιστατικό, επίσης οπαδού του ΠΑΟΚ, που χτύπησε το χέρι του. Ο συγκεκριμένος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό μέσο στο Νοσοκομείο, έλαβε τις πρώτες βοήθειες και ήδη πήρε εξιτήριο και αποχώρησε. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα