Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του Ξανθιώτη που αποπλανούσε παιδιά και κρυβόταν

Κοινοποίηση


Πρόκειται για τον Μάριο Πασσαλή του Δούκα και της Δέσποινας, που γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1957 στην Ξάνθη και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για αποπλάνηση παιδιών 
Δεκτό έγινε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Σερρών το αίτημα της Ασφάλειας να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 60χρονου που είχε συλληφθεί στις 5 Ιανουαρίου μετά από καταγγελίες των γονέων δύο 12χρονων παιδιών σε βάρος των οποίων έκανε ασελγείς πράξεις στις 9 Δεκεμβρίου και ενός ακόμη 12χρονου που είχε ξεφύγει από τα χέρια του την ίδια ημέρα και στην ίδια περιοχή.
Με Διάταξη του εισαγγελέα, ανακοινώθηκε ότι πρόκειται για τον Μάριο Πασσαλή του Δούκα και της Δέσποινας, που γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1957 στην Ξάνθη και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για αποπλάνηση παιδιών τα οποία συμπλήρωσαν τα 12 αλλά όχι και τα 14 έτη κατά συρροή τετελεσμένη και σε απόπειρα και καθ’ υποτροπή σε βαθμό κακουργήματος.
Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του διερευνώντας καταγγελίες που είχαν γίνει στις αρχές Δεκεμβρίου μέσω του facebook, ότι προσπαθούσε να αποπλανήσει ανήλικα παιδιά στην πόλη των Σερρών και επιβεβαιώθηκαν από τους γονείς των ανηλίκων. Σε μια από τις αναρτήσεις στο Ίντερνετ, αναφερόταν ότι ο συγκεκριμένος είχε συλληφθεί στο παρελθόν σε άλλη πόλη για παρόμοιες υποθέσεις! 
Οι άνδρες της Ασφάλειας «ξεσκόνισαν» τους φακέλους με τις συλλήψεις παιδόφιλων σε όλη τη βόρεια Ελλάδα και ξεχώρισαν όσους είναι εκτός φυλακής και ταίριαζαν με τις περιγραφές των θυμάτων. Έτσι, κατέληξαν στον 60χρονο και τον βρήκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο σπίτι του σε πόλη της Θράκης. Ο Πασσαλής αρνήθηκε κάθε σχέση με τις επιθέσεις εναντίον παιδιών στις Σέρρες, ωστόσο αναγκάστηκε να ομολογήσει όταν τα τρία 12χρονα παιδιά κλήθηκαν στην Ασφάλεια και τον αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα! 
Τα στοιχεία του δόθηκαν στην δημοσιότητα επειδή οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι δεν δρούσε μόνο στις Σέρρες, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης και ελπίζουν να αναγνωριστεί από τις φωτογραφίες του.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα